Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

FOTO: Riekstiņam skaudrs iespaids, apmeklējot Dienvidosetijas pierobežu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tobis
t
Nikaragvai pie kajas - ta pat talu no vinu kontinenta , bet '+' strategiskajas attiecibas ar KF, kamer Chavess dabuja izdevigu ierocu ligumu apmainjaa, par ko starptautiskie, t.sk. KF mediji visai aktivi zinoja atzisanas sakara.... shaja so 2 valstu DO atzinsana pilnigi nav nekadu starptautisko normu/ morales...tikai un vienigi merkantilas intereses attiecibas ar KF, un lai man kads pseido-jurists pierada pretejo! tak absoluti ar galvu nav jdraudzejas lai sito nesaprastu!
laught
l
Dienvidosetiju atzīst tikai kaut kādas komunistiskās vai diktatoriskās valstis. Neviena saprātīga Eiropas valsts to nedarīs. Starp citu chegevara par atzīšanu dabūja izdevīgus ieroču piegādes līgums no Krievijas - tā kā visi tikai izmanto krieviju savās interesēs.
T
Diez kādu dziesmu dziedātu krievu impēristi,ja piemēram, Sauda Arābija čečeniem iedotu savas valsts pases un visas pasaules islāma valstis atzītu čečenijas neatkarību, kviektu aizvilkdamies.
e--adv
e
viņš ir komjaunietis
!!!!!!!!
!
Kā ar Čečeniju? Mazo tautu aizstāvētāji... smiekli nāk. ^^^^^^^^^^^^^^ Tāpēc ka negrib atdot savu teritoriju. A citas valsts(Gruzijas) gan patīk okupēt un dalīt.
ciniķis
c
Kas vainas mana komentāra saturam? Bērnībā bija tāds izteiciens - "taisnība acīs kož..". Laikam tev stipri iekoda tā taisnība:))) Tik stipri, ka nevari neko atspēkot, bet patiesību nevar atspēkot. Manā komentārā ir minēti fakti, kas, savulaik, bija publicēti ar video, audio un liecinieku pierādījumiem visos pasaules medijos. Tā, ka vienīgais, kas atliek redzot tādu frāzi "Saakašvilli - tautas vēlēts prezidents.." ir ņirgt par to un smieties par acīmredzamu stulbumu, kas mājo dažu galvās. Kas tev vēl nepatika saturā? Ā, starptautisko tiesību izklāsts? Nu, bet vecīt, cik reizes pēdējos 20 gados ASV un Krievija ir noslaucījušas dibenu ar tiem ANO statūtiem? Tev atgādināt? Irāka 1991., Dienvidslāvija, Irāka 2003, čečenija 1994 un 1999, es te neuzkaitu izraēlas un palestīnas konfliktus, iebrukumu afganistānā, militārās operācijas pakistānā. Oi, piedod, atkal taisnība tev iekoda, es tā vairs nedarīšu:)))) Paliec pie saviem stulbajiem uzskatiem, ne man tos mainīt, bet paskaties sevī, varbūt ieraudzīsi liekulību, melošanu pašam sev, galvas bāšanu smiltīs un pusdebīlu fanātismu attiecībā uz oficiālās propogandas "patiesību.
cinisms un muļķība nav vien
c
spriežot no komentāriem prāta degradācija Latvijā ir notikusi milzīgos apmēros. --------------------------------- par visiem komentāriem nezinu, spriežot pēc tava komenta satura, tev taisnība :)
ciniķis
c
Muahahahaha, muahahahahaha, mahahaha, tautas ievēlēts prezidents. Atceros es tās "demokrātiskās" vēlēšanas, īsi pirms tām tās pašas tautas opozīcijas demonstrācijas tika izdzenātas pielietojot asaru gāzi, stekus un skaņas aparatūru, vietējās nozīmes OMONs ieņēma opozīcijas TV kanālu, arī pārējie TV kanāli tika slēgts, atstāts bija tikai tas, kurš slavēja Saakašvilli, tika noslepkavots viens no opozīcijas līderiem, tika izsludināta komandantstunda. Ja kaut ko tādu būtu izdarījis Lukašenko Baltkrievijā, tā nekavējoties nonāktu starptautiskā izolācijā. Esi reāls, Saakašvilli, ( bijušās CIP priekšnieka Dallesa vārdiem runājot) "savējais kuces dēls.." priekš ASV. Par cik eiropai nav savas ārpolitikas, tad tā realizē ASV ārpolitiku, sevišķi austrumeiropa. Tamdēļ droši var runāt par Saakašvilli režīmu. Ja runā par likumību, tad starptautiskajās tiesībās sen neviens likums vairs nestrādā, tie likumi ir sarakstīti priekš tādām atkarīgajām teritorijām kā austrumeiropa un pārējās. Vajag vienreiz izbeigt to stulbo naivumu - priekš ASV, Izraēlas un Krievijas nekādi ANO statūti nav spēkā, tos viņi var drukāt uz tualetes papīriem, ko ievietot valdības tualetēs. Spēkā joprojām ir kodolieroču skaits un militārais ponetciāls. Un es te neredzu problēmu, ja ASV ar saviem vasaļiem sadalīja un atzina dienvidslāviju, tad Krievija ar saviem vasaļiem atņēma "vēsturiskās" teritorijas Gruzijai, jebšu ierobežotas pieskaitāmības Saakašvilli režīmam. Es nesaprotu, ko te cepties? Lielvaras dalīja, dala un dalīs arī turpmāk dažādas teritorijas, bet dienas komentētājiem viedokli nepaprasīs, lai cik tas arī politiski korekts un atbilstošs valdošās kleptokrātijas interesēm būtu. Pārsteidz ārkārtīgi efektīvie masu smadzeņu skalošanas rezultāti, spriežot no komentāriem prāta degradācija Latvijā ir notikusi milzīgos apmēros.
dore
d
Autoram-Gruzijā pie varas ir nevis Saakašvili režīms,bt tautas vēlēts prezidents Saakašvili.
Zelma Birzniece
Z
Atgādināšu-Latvijā tāpat kā jebkurā valstī ir savi nodevēji,kangari,kuri pēc Neatkarības atjaunošanas nekur nav aizbraukuši un turpina vēl savu melno darbu.Tā nu uzrodas juristi,čeloveki,dažādi rāpuļi,putni utt."Juristi" izskaidros,ka mūsu zemīte ir senas slāvu zemes un 194o.g.okupācija bija veco Krievijas guberņu atgūšāna.Tāpēc atstajiet viņus mierā,lai vārās savā sulā un pelna savus Jūdasa grašus.
Dita
D
Riektiņš-ĒRGLIS:)!Binoklis arī ļoti piestāv!Interesanti,cik viņam būs jāsamaksā nodokļos par savu "klēti"?Varbūt tagad klētīs var dzīvot par brīvu??
riņķī apkārt
r
Saskaņā ar kritērijiem, kas ietverti Montevideo konvencijas par valstu tiesībām un pienākumiem 1.pantā ...+++ un, kā ar ši konvencijas 10 punktu? Ja esi piemirsis - atgādināšu, tur ir runa par mieru un pienākumiem, kuri jāuzņemas valstij, kas ir pasludinājusi savu neatkarību Un tagad paskaties caur šo konvencijas punktu uz Krievijas rīcību ANO, kur tā nobloķēja šīs organizācijas novērotāju pilnvaru pagarināšanu Gruzijā. Jeb varbūt atbildi uz jautājumu, kāpēc starptautiskajiem novērotājiem ir liegta ieeja Dienvidosetijā? Es varu atbildēt. Tādēļ, ka Dienvidosetijas "valdībai" nav savas reālas varas un tātad tur netiek realizēts tevis paša piesauktās konvencijas 1. punkts . Un vispār - vēl pat nav īsti skaidrs, kas pārstāv Dienvidosetijas "valsti". Osetīni, kuri masveidā pieņēma Krievijas pilsonību? Ja tā, tad rodas jautājums - vai Krievijas pilsoņiem ir tiesības sev dibināt bez Krievijas vēl vienu "neatkarīgu" valsti? Drīzāk jau ka nē. Jeb kurš sapratīs, ka tā ir tikai tāda savdabīga forma, "osetīnu zirga" veidolā, Kremlim paplašināt savas robežas. Ja kāds ir iepazinies ar Kaukāzu, tad piekritīs man - grūti atrast reģionu, kurā vēsturiski izvedojušās tiks sarežģītas savstarpējas attiecības starp vietējām tautām, kā tas ir tur. Un, ja papēta Kaukāza vēsturi, tad arī kļūst skaidri iemesli un cēloņi, kādēļ tas tā ir noticis. Pie visa vainīgi ir krievi. Krievu imperiālisms - vienalga kādā formātā tas ir "iedarbojies" uz Kaukāza tautām. Gan cariskās impērijas ietvaros, gan PSRS sastāvā Kaukāza tautas ir pārvietotas un vietēji "paaugstinātas" un "pakļautas" - pēc vajadzības un pēc vecā principa "skaldi un valdi" un tādēļ, ja tiešām starptautiskai sabiedrībai kādreiz radīsies nopietna vēlēšanās atrisīnāt šī reģiona problēmas, tad pirmais priekšnoteikums, lai to izdarītu ir - jāpiespiež krievi izvākties no Kaukāza. Tad, gan jau ar laikau, vietējās tautas pašas tiks ar visu galā. Brīvs tirgu un brīvas tautas, kuras tiešām vairs nav pakļautas krieviem - tas ir priekšnoteikums mieram Kaukāzā
jurists
j
Tu saki "Tās ir Gruzijas teritorijas kuras Krievija ir okupējusi!" Kopš kura laika tās ir Gruzijas teritorijas? Kopš Staļins tā pievienoja Gruzijai? Vai arī tā ir tava fanātiskā ticība un pārliecība?! Es jau reiz teicu ir ārkārtīgi garlaicīgi diskutēt ar ļautiņiem, kuriem nav iznāšanu, toties ir kaut kur masu medijos sagrābstīts "viedoklis", kuru viņi aizstāv ar putām uz lūpām. Vēl smieklīgāka ir loģika - "ja jau tikai 3 valstis atzīst, tātad nav kaut kas kārtībā...." Tak pastudē Latvijas vēsturi, cik ilgs laiks pagāja, kamēr to mūsu deklarāciju atzina tās pašas divkosīgās rietumvalstis. Ieej vikipēdijā, internetā tak ir visi fakti. Vai tas nozīmē, ka kaut kas ar mums līdz atzīšanai nebija kārtībā? Kritēriji, lai valsti varētu atzīt par valsti ir noteikti un jaunās Dienvidosetijas un Abhāzijas valstis tiem atbilst. Ko vēl vajag?
monitors
m
Ko tad krievija neatzīst Ziemeļosetiju? ------------------------------------------- --------------------------------- Atbilde ir ļoti vienkārša savā naivumā. Ziemeļosetija neprasa Krievijai to atzīt.
Человек
Ч
Признание или непризнание страны. Вопрос серьезный. Зря СССР признал сразу после путча в 1991 году независимость Латвии. Надо было тоже помариновать, помучить пару годков, принудить к справедливым законам в отношении русскоязычных, включить российскую дипломатию на международной арене, подавить на Европу и США в этих целях. И не надо говорить, что СССР этого не мог. Путин же смог даже тогда, когда, казалось, поезд уже ушел. Путин подарил националистам уши от мертвого осла и послал их нахрен с их территориальными претензиями в отношении Пыталово, тем самым показав, что Россия сильна и что с ней придется считаться. Хорошо, что и союзники России в Европе, ван дер Стул и ОБСЕ, тоже не дремали и помогали, как могли, в демократических притязаниях России и русских.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas