Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Belēvičs nosauc Ušakova saimniekošanu Rīgā par ļoti stulbu

Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC) ir īstenojis labu sociālo politiku, bet viņa saimnieciskā rīcība ir bijusi ļoti stulba, šorīt intervijā Latvijas Radio sacīja Latvijas Zaļās partijas Rīgas mēra amata kandidāts Guntis Belēvičs.

Viņš atkārtoti Ušakovu nosauca par vienas dienas saimnieku, jo tikai tāds varot laist garām māju siltināšanas iespējas un kaisīt ielas ar sāli.

Topošais politiķis ir pārliecināts, ka Rīgas dome var izdarīt daudz vairāk, nevis kādam līdzekļus atņemot, bet gan paskatoties, kur var ietaupīt. Belēvičs domā, ka ietaupīt var, veicot saprātīgākus iepirkumus, piemēram, sociālās mājas nevajagot celt par 1000 latiem kvadrātmetrā, bet uz pusi lētāk.

Šādi saimniekojot, atradīšoties arī nauda, lai bērniem nodrošinātu brīvpusdienas, turklāt nevis šādas tādas, bet gan no kvalitatīvas pārtikas. Tas esot ļoti svarīgi, jo tieši mūsdienu ar ķīmiju piesātinātā pārtika esot izmainījusi bērnu domāšanu un uzvedību un padarījusi tos agresīvākus.

Latvijas Zaļā partija pēc vēlēšanām sadarbības partnerus izvēlēšoties, vērtējot partiju programmas no diviem aspektiem - ekonomiskais patriotisms un ilgtspējība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē