Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Bukmeikeri Strīķei prognozē trīs reizes lielākas iespējas palikt amatā nekā Streļčenokam

Pašlaik ir trīs reizes lielākas iespējas, ka no darba Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā (KNAB) būs jāaiziet tā vadītājam Jaroslavam Steļčenokam nevis viņa vietniecei Jutai Strīķei, liecina sporta totalizatora SIA viensviens.lv prognozes.

Varbūtība, ka darbs būs jāpamet Steļčenokam, bet Strīķe darbu varēs turpināt ir 46% ar likmes koeficientu 2. Savukārt pretēja iespēja tiek pieļauta tikai 15% ar likmes koeficientu 6. Vienlaikus varbūtība, ka ieilgušais konflikts birojā atrisināsies, darbu tajā pametot gan Strīķei, gan Streļčenokam ir vien 6% ar likmes koeficientu 15.

Lielāka ir iespējamība, ka situācija paliks nemainīga un darbu turpinās gan Strīķe, gan Streļčenoks. Šim variantam viensviens.lv totalizators prognozē 33% (2,75) iespējamību. 

"Iespēja, ka darbu KNAB turpinās Juta Strīķe, ir tik augsta tādēļ, ka līdz šim konfliktos ar biroja vadītājiem Alekseju Loskutovu un Normundu Vilnīti, amatu ir bijuši spiesti pamest tieši priekšnieki. Savukārt Ministru prezidentes Laimdotas Straujumas (Vienotība) un citu iesaistīto vēlme atstāt visu, kā ir, saistāma ar vēlēšanu tuvumu, kad politiķi nevēlas satraukt sabiedrību un pieņemt radikālus lēmumus," komentē viensviens.lv totalizatora vadītājs Arvīds Rasa.

Jau ziņots, ka Ministru prezidente Straujuma notiekošo KNAB iepriekš raksturoja ar vārdiem, ka tik absurda situācija sen nav Latvijas iestādēs redzēta. Viņa ceturtdien atsevišķi tiekas ar Streļčenoku un Strīķi, bet savu viedokli paudīs pēc nākamnedēļ plānotās tikšanās ar  ģenerālprokuroru Ēriku Kalnmeieru. "Tad mēs ar ģenerālprokuroru pārrunāsim tālāko rīcību, kādi varētu būt iespējamie risinājumi," bilda premjere.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē