Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Ēķis: Neizslēdzu, ka šajā spēlē vēl atgriezīšos

Televīzijas lietu no sirds nevar izraut, tāpēc nav izslēgta iespēja, ka pēc kāda laika "šajā spēlē atgriezīšos", pirmdien publicētā intervijā laikrakstā Diena atzīst producents, kādreizējais LNT īpašnieks Andrejs Ēķis.

"Kas attiecas uz šodienu, LNT tagad jau ir citā izplatījumā. To televīzijas lietu jau sev no sirds neizrausi. Tā ka neizslēdzu, ka pēc kāda laika šajā spēlē atgriezīšos. Šobrīd mani saista zināmi ierobežojumi, kas saistīti ar LNT pārdošanas līgumu. Nu, ja nu vienīgi kāds man tos atmaksātu, tad varētu atgriezties arī ātrāk..." norāda Ēķis, atbildot uz jautājumu, vai izmantotu iespēju nopirkt atpakaļ LNT.

Vienlaikus viņš atzīst, ka ātri ticis pāri aiziešanai no paša izlolotās televīzijas.

"Tas tā interesanti... sākumā domāju, ka man būs žēl, ka aizgāju projām, bet es ļoti ātri tiku tam pāri. TV tagad neskatos vispār, es mēģinu kaut kā ietekmēties no jaunajām pasaules tendencēm un saprast, kā būs nākotnē. Cenšos saprast, kā ir tad, kad informācija meklē tevi, - no otras puses," viņš piebilst.

Savukārt no vērtējuma, uz kuru pusi mainījies LNT pēc tā pārdošanas MTG, Ēķis atturas. "Nebūtu ētiski to vērtēt. Un MTG ir ārkārtīgi agresīva, spēcīga organizācija, kur viss noteikti ir salikts pa plauktiem. Starp citu, kad vēl LNT un MTG TV3 bijām konkurenti, no viņu puses ir bijuši ļooti interesanti piedāvājumi, bet neprasiet, kādi, es šobrīd to nevaru atklāt..." norāda bijušais LNT īpašnieks.

Pilnu Andreja Panteļējeva interviju ar Andreju Ēķi "Pirms ko dara un kaut kam tērē naudu, jāzina - kāpēc to dara" lasiet pirmdienas, 28.oktobra, laikrakstā Diena!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē