Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Klementjevs: Pilsētas vadībā jāstrādā cilvēkam ar saimniecisku redzējumu

"Pagaidām mēs dzirdam tikai skaistas runas, bet gribētos kaut ko uzzināt arī par Sarmītes Ēlertes saimnieciskajiem plāniem," portālam Diena.lv sacīja Saeimas deputāts Andrejs Klementjevs (SC).

"Būtu savādāk, ja Ēlerte nāktu klajā ar projektiem, investīciju piedāvājumiem, vīziju, bet uzreiz sākas paziņojumi, ar ko strādās vai nestrādās kopā. Es domāju, ka domes vadībā jāstrādā cilvēkam ar saimniecisku skatījumu," uzskata A.Klementjevs.

"Arī Nilam Ušakovam pirms četriem gadiem nebija pieredzes, taču tagad viņš zina, cik maksā karstais ūdens vai ielu remonts. Vēl kāda būtiska iezīme - es neredzu, kā Latvijas lielākajā pašvaldībā var uzvarēt cilvēks, kurš nav saņēmis vēlētāju atbalstu Saeimas vēlēšanās," sacīja Saeimas deputāts. 

"Man vairāk interesē, kas notiks, piemēram, ar Lucavsalu, bet Ēlerte uzreiz paziņo par Rīgas atgriešanu Latvijā. Tas ir politisks skatījums, bet šeit vajag saimnieciskumu. Šobrīd es neredzu, ka Ēlerte varētu vēlēšanās sacensties ar Ušakovu." 

Jau ziņots, ka Vienotības valde pirmdien vienojās, ka partijas kandidāte mēra amatam Rīgas domes vēlēšanās būs Sarmīte Ēlerte. Ar galvenajiem Rīgas domes vēlēšanu programmas virzieniem partija nāks klajā Rīgas konferencē 12.decembrī.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē