Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Atmaksās vilciena pasažieru mēnešbiļetes tiem, kuri izmantoja e-talonu

No pirmdienas sākta atgriezto mēnešbiļešu kompensēšana vilciena pasažieriem, kuri izmanto e-talonu, biznesa portālu Nozare.lv informēja AS Pasažieru vilciens (PV).

Kā skaidro uzņēmumā, elektroniskās mēnešbiļetes varēja iegādāties trīs pasažieru kategorijas, kurām noteikti braukšanas maksas atvieglojumi Rīgas administratīvajā teritorijā - skolotāji, studenti un daudzbērnu vecāki. Atgriežot elektroniskās mēnešbiļetes, šie pasažieri varēs saņemt pilnu kompensāciju par neizmantoto mēnešbiļetes daļu par laika periodu no 13.septembra. Elektroniskās mēnešbiļetes varēs atgriezt PV klientu apkalpošanas centrā Rīgas Centrālajā stacijā.

Gadījumos, kad ir iegādāta PV mēnešbiļete līdz kādai no Rīgas pilsētas dzelzceļa stacijām un tālākam braucienam Rīgas pilsētas teritorijā tika izmantots e-talons, iespējama divu veidu kompensācija. Tie pasažieri, kuri vēlēsies turpināt mēnešbiļetes izmantošanu, varēs summu par neizmantoto daļu iekļaut jaunās mēnešbiļetes cenā, precizējot galamērķi, piemēram, līdz Rīgas Centrālajai stacijai. Savukārt, ja pasažieri, atgriežot mēnešbiļeti, nevēlas noformēt jaunu mēnešbiļeti, par neizmantoto laiku tiks izmaksāta kompensācija. Naudas kompensāciju par neizmantoto mēnešbiļeti varēs saņemt tajā PV kasē, kurā iegādāta biļete.

Jau ziņots, ka no šī gada 13.septembra pasažieri, kuriem noteikti Rīgas domes braukšanas maksas atvieglojumi, vilcienos Rīgas pilsētas robežās e-talonu nevarēs izmantot. Šāds lēmums pieņemts, jo beidzies iepriekšējais līgums ar Rīgas domi, savukārt vienošanās par turpmāku sadarbību uz abpusēji pieņemamiem noteikumiem nav panākta.

Iepriekš parakstītais sadarbības līgums deva iespēju Rīgas pilsētas iedzīvotājiem izmantot vilcienos tās pašas priekšrocības, kādas tiem piešķirtas Rīgas pilsētas sabiedriskajā transportā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas