Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Lielbritānijā par uzbrukumu pašvaldības deputātam tiesā Latvijas valstspiederīgo

Lielbritānijā par pieturas demolēšanu un uzbrukumu pašvaldības deputātam un vēl vienam vīrietim tiek tiesāts Latvijas valstspiederīgais, vēsta laikraksts Daily Mail.

20 gadus vecais Ivans Karanovs aizturēts 28.jūlijā par autobusa pieturas demolēšanu un speršanu Pīterboro pašvaldības konservatīvo deputātam Stjuartam Džeksonam un nejaušam garāmgājējam Kristoferam Brīrlijam.

Kā tiesā liecināja Džeksons un viņa sieva Sāra, viņi redzējuši, kā Karanovs 28.jūlijā alkohola reibumā metis ar alus skārdeni pa autobusa pieturas stikla sienu, kas saplīsusi. No stikla lauskām cietis pieturā stāvošais Brīrlijs, kas guvis grieztas brūces pierē un vaigā.

Pamanot nekārtības, Džeksons nolēma iejaukties, taču Karanovs kļuva agresīvs un uzbruka deputātam, sperot viņam pa sāniem. Pēc uzbrukuma Džeksons izsaucis policiju. Kā tiesā liecināja Džeksona sieva, uzbrukuma brīdī Karanovs bijis piedzēries, bez krekla, ar noskūtu galvu, kliedzis un lamājies.

Karanovs sākotnēji noliedza savu vainu pieturas bojāšanā un uzbrukumā, taču vēlāk Pīterboro miertiesā, runājot ar tulka palīdzību, atzina savu vainu. Karanovam tikai 11.jūlijā Pīterboro tiesā tika piespriests nosacīts cietumsods par zādzību no veikala un uzbrukumu apsargam. Pīterboro miertiesas tiesnesis Sandīps Kaints norādīja, ka jaunās apsūdzības nozīmē, ka Karanovs ir pārkāpis nosacītā soda mēra noteikumus un par pēdējo uzbrukumu viņam tiks piemērots cietumsods.

Apsūdzētā advokāts Karanova likumpārkāpumus skaidroja ar alkohola lietošanu, aicinot viņam piemērot alkoholisma ārstēšanas programmu. Tiesas spriedums Karanovam tiks pasludināts 23.oktobrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits