Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Vienā elpas vilcienā

Īsumā par aktuālo...

ĢIMENĒ ŠĶELŠANĀS. Aktieru Andželīnas Džolijas un Breda Pita bērnu attiecības ar slavenajiem vecākiem nav vienkāršas. Vēl nesen dzeltenā prese vēstīja, ka 17 gadu vecā Šilo vēlas pārcelties pie tēva no Andželīnas nama, kur mīt patlaban, bet nu medijs PageSix raksta, ka 15 gadu vecā aktieru meita Vivjena piedalījusies Džolijas producētajā Brodvejas mūziklā kā brīvprātīgā asistente. Radošās komandas darbinieku sarakstā viņas vārds parādās kā Vivjena Džolija, kas nozīmē, ka viņa atteikusies no tēva uzvārda. 

GRIB PALIELINĀT. Kārtējo reizi sociālo tīklu lietotājiem pārsteigumā nopūsties likusi mūziķe Britnija Spīrsa. Viņa publicējusi video, kurā redzama pilnīgi kaila guļam pludmalē, kur viņu apskalo viļņi. 43 gadus vecā skatuves zvaigzne komentējusi, ka vēlas, lai viņas pēcpuse ir izteiksmīgāka, un vēsta, ka, iespējams, izmantos plastiskās ķirurģijas pakalpojumus, lai to palielinātu.

SAVĒJO LOKĀ. Mūziķis Džons Bon Džovi medijam People apstiprinājis, ka slepenā ceremonijā viņa 22 gadus vecais dēls Džeiks Bondžiovi apņēmis par sievu divdesmitgadīgo aktrisi Milliju Bobiju Braunu. Kāzas esot bijušas nelielas, klātesot jaunlaulāto ģimenēm un tuvākajiem draugiem. Līgava izskatījusies satriecoši, un abi jaunieši esot ļoti laimīgi. Viņi plānojot arī plašāku publisku ballīti vēlāk šogad.

3200 ASV DOLĀRU par diennakti numuriņā peldošā villā pie Maldīvu salām samaksājusi 42 gadus vecā aktrise Sjēna Millere un viņas 27 gadus vecais vīrs, sagaidot nākam pasaulē savu jaunāko bērnu. Pāris tur uzturējās jau aptuveni mēnesi pirms mazuļa dzimšanas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli


Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata