Laika ziņas
Šodien
Migla
Otrdiena, 17. septembris
Vera, Vaira, Vairis

Viena elpas vilcienā

Īsumā par aktuālo...

ATKAL UZ SKATUVES. Savulaik populārā britu rokmūzikas grupa Oasis paziņojusi, ka pēc 15 gadu pārtraukuma nolēmusi atgriezties uz skatuves, un izsludinājusi koncertturneju 2025. gadā, tajā ietverot ne tikai Lielbritāniju un Eiropu, bet, iespējams, arī citus kontinentus. Oasis vadošie mūziķi brāļi Liams un Noels Galaheri beidzot izlīguši pēc daudzu gadu konflikta un ir atkal gatavi radošai sadarbībai.

 

AR JAUNO DRAUDZENI. Bijušie laulātie aktieri Breds Pits un Andželīna Džolija vēl daudzus gadus pēc šķiršanās domstarpības par dažādiem jautājumiem, tai skaitā īpašumiem, risina tiesā un izvairās atrasties viens otra sabiedrībā. Taču gan Pits, gan Džolija šogad apmeklē Venēcijas kinofestivālu, turklāt Pits beidzot uz sarkanā paklāja ir parādījies kopā ar savu draudzeni juvelierizstrādājumu dizaineri Inesi de Ramonu. Kaut arī viņi ir pāris jau gandrīz divus gadus, līdz šim viņi tāda mēroga publiskus pasākumus kopā neapmeklēja.

 

ZAUDĒJUMS. Traģiska nelaime piemeklējusi dziedātāju Meraiju Keriju – augusta nogalē mirusi viņas māte Patrīcija un tai pašā dienā arī māsa Elisone. Nāves iemesli patlaban netiek publiski izpausti, un, neskatoties uz savstarpējām nesaskaņām, kuras Kerijai bija gan ar māti, gan māsu, viņa publiski paziņojusi, ka jūtas satriekta un viņas sirds ir salauzta. 2020. gadā publicētajos memuāros The Meaning of Mariah Carey dziedātāja attiecības ģimenē raksturojusi kā "sarežģītu mīlestību". 

 

VAIRĀK NEKĀ 80 MILJONU ASV DOLĀRU ir kopējā tirgus vērtība dziedātājai Teilorai Sviftai piederošajiem īpašumiem dažādās pasaules malās. Pārsvarā māksliniece uzturas 50 miljonu ASV dolāru vērtajā īpašumā Ņujorkā, taču brīvdienas kopā ar draugiem iecienījusi pavadīt Rodas salas villā, kuru iegādājās par 17 miljoniem ASV dolāru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli


Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata