Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Vēl viena vilšanās

Neveiksmju josla turpinājās. Šķēpmetējs Vadims Vasiļevskis olimpisko spēļu A grupas kvalifikācijā uzrādīja 21. rezultātu (72,81 metrs) un palika ārpus finālsacensību dalībnieku skaita. Aināram Kovalam A plūsmā 10. rezultāts (79,19 metri), un arī faktiski cerības uz iekļūšanu 12 finālsacensību dalībnieku skaitā bija zudušas. B grupa startēja vēlu vakarā. «Vēl divi komercmači, un karjerai punkts,» lakonisks pēc piedzīvotā fiasko bija Vasiļevskis. Divi metieni netika ieskaitīti, bet vienā pieticīgs rezultāts - 72,81 metrs. Šosezon Vasiļevskim ir otrs labākais rezultāts pasaulē 86,50 metru.

Rīta sesijā kvalifikācijas sacensībās kārtslēkšanā Mareks Ārents nepārvarēja 5,50 metru augstumā novietoto latiņu un ar 5,35 metriem palika 22. vietā. «Otrajā mēģinājumā tikai pavisam nedaudz pietrūka,» sāpi Latvijas žurnālistiem izkliedza sportists. Kopumā gan viņš ar startu ir apmierināts, lai gan neizdevās pat pietuvoties personiskā rekorda (5,60 metri) atkārtojumam. «Kārtslēkšanai bija visai slikti apstākļi, jo pūta pietiekami spēcīgs vējš,» sportists norādīja, ka arī konkurentu rezultāti nav bijuši augstākajā līmenī. Starts olimpiskajās spēlēs iemetis lielu āķi lūpā - ne velti Ārents sarunas laikā vairākkārt pieminēja Riodežaneiro, kur notiks nākamās spēles. Līdz tam nopietni jāpiestrādā pie ieskrējiena ātruma, kur viņš visvairāk atpaliek no labākajiem kārtslēcējiem. «Man jau iedzimtas ir lēnas kājas,» Ārents atgādināja, ka viņa vecāki, arī vieglatlēti, tomēr nebija sprinteri. «Taču to vēl var uzlabot. Ja būs ātrums, varēšu lēkt vēl augstāk.»

Desmitcīņnieks Edgars Eriņš pirmajās trijās disciplīnās apstiprināja pirms starta izteiktos paredzējumus, ka pēc jūnijā izdarītās cirkšņa operācijas viņš Londonā vēl nebūs gatavs augstvērtīgam rezultātam. Eriņš atpalika no sava Latvijas rekorda (LR) grafika, kas tika sasniegts pagājušajā vasarā Valmierā (8312 p.). Londonā Eriņš 100 metrus veica 19,99 s (LR grafikā bija 10,79), tāllēkšanā - 6,98 (bija 7,67) un lodes grūšanā - 13,45 (bija 14,19). Labāku rezultātu nekā Valmierā (1,90) izdevās sasniegt tikai augstlēkšanā, pārvarot 1,93 metru augstumā novietoto latiņu. Vēlu vakarā Eriņam bija 400 metru skrējiens.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Vieglatlētika

Olimpiskās spēles, Londona
Kungi. Kārtslēkšana. Kvalifikācija 1./2. R. Holcdepe (Vācija) 5,65, 1./2. R. Lavilenjē (Francija) 5,65, 22. M. Ārents (Latvija) 5,35. Startēja 32. Desmitcīņa (4 disciplīnas). E. Eriņš (100 m - 10,99 (17.)), tāllēkšana - 6,98 (22.)), lodes grūšana - 13,45 (27.), augstlēkšana - 1,93 (26.). Startē 31.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Divi no vienas cepešpannas

Šoreiz abās receptēs izmantots pavisam neliels sviesta ķirbītis Butternut – jā, tas, kurš izskatās pēc bumbiera, kuram ir blīvs mīkstums skaisti dzeltenā krāsā un maz sēklu. No cepeškrāsnī cepta...








Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?