Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

airBaltic aiziet no lidostu virszemes pakalpojumu tirgus Tallinā

Latvijas nacionālā lidsabiedrība AS Air Baltic Corporation (airBaltic) pārstās Tallinā sniegt lidostu virszemes pakalpojumus, laikrakstam Aripaev pavēstīja Tallinas lidostas virszemes pakalpojumu sniedzējs _AS_ Tallinn Airport GH.

"Latvijas lidostu virszemes pakalpojumu sniedzējs AS Air Baltic Corporation, kas pirms gada ar lieliem plāniem sāka darboties Igaunijā, no 1.novembra beigs darbību Tallinas lidostā," raksta Igaunijas biznesa laikraksts Aripaev.

Kā avīzei pavēstīja Tallinas lidostas virszemes pakalpojumu sniedzējs AS Tallinn Airport GH vadītājs Tīts Keps, abas puses vienojušās, ka no novembra airBaltic lidmašīnām virszemes pakalpojumus Tallinas lidostā sniegs Igaunijas uzņēmums AS Tallinn Airport GH.

"Precīzi runājot, [Air Baltic Corporation] koferi jau ir sapakoti kopš vasaras vidus. Viss smagais aprīkojums, kas nepieciešams lidmašīnu apkalpošanai, kuģī tika iekrauts jau jūlijā," laikrakstam sacīja Keps.

"Viss, ko varēja darīt ar cilvēku rokām un prātiem, tika veikts līdz pagājušajai nedēļai, kad tika pieņemts lēmums un abas puses vienojās, ka no 2011.gada 1.novembra airBaltic reisiem Tallinā pilnus lidostas virszemes pakalpojumus sniegs AS Tallinn Airport GH," pavēstīja Keps.

AS Tallinn Airport GH iepriekš sniedza airBaltic lidostas virszemes pakalpojumus Tallinā, un līdz šai vasarai arī Tartu.

Pēc Kepa aplēsēm, airBaltic lidostu pakalpojumu sniedzēja aiziešana no Tallinas lidostas virszemes pakalpojumu sniedzēja AS Tallinn Airport GH apgrozījumu palielinās par 10%-12%.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses