Siltais dzērveņu un čili morss Organisma atslodzes dienai Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis aicina pagatavot silto dzērveņu un čili morsu. 17. janvāris, 2013, 11:00
Uguns zupa ar čili un tomātiem Gatavo Dita Lase, Latvijas veģetārieša rokasgrāmatas autore 8. janvāris, 2013, 9:00
Nīderlandes futbola kluba Ajax līdzjutēji sarīko nekārtības Rīgas centrā un, iespējams, apskādē Brīvības pieminekli Papildināts 22:00
INTERLUX Travel Latvijas filiāle 10. jubilejā atklāj ceļojumus uz Kanādu – plānoti vēl vairāki jauni maršruti
Preiļu robotikas čempionātā par kausiem un balvām cīnīsies skolēnu veidotie roboti no Latvijas, Lietuvas un Polijas