Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Mūzika

Māris Briežkalns: "Vislabākā medicīna ir ritma grūvs" © DIENA

Kā rīkoties jūlija pirmajā dekādē, kad Rīgu vienlaikus pieskandinās gan ilgi gaidītie un ļoti īpašie jubilejas Dziesmu un Deju svētki (no 30. jūnija līdz 9. jūlijam), bet arī improvizācijas, džeza un globālās mūzikas festivāls Rīgas ritmi (no 5. līdz 8. jūlijam)?

Video: Grupa Sudden Lights izdod enerģisku vasaras hitu Mēs turpināmies

Sudden Lights īsi pirms Jāņiem izdod savu vasaras hituMēs turpināmies. Dziesma veidota rokmūzikas noskaņās, iedvesmojoties no hiphopa tekstiem, un tai tapis arī videoklips. Mēs turpināmies ir vēstnesis gaidāmajam grupas lielkoncertam Mežaparka Zaļajā teātrī 16. septembrī, informēja grupas pārstāve Linda Āboliņa.

Hanzas peronā norisināsies Tigrana Hamasjana trio koncerts

Piektdien, 10. novembrī, kultūras telpā Hanzas perons Rīgā ar programmu The Call Within vienīgajā koncertā Latvijā viesosies armēņu pianists un komponists Tigrans Hamasjans (Tigran Hamasyan) un viņa trio, informēja Hanzas perona mākslinieciskais direktors Miks Magone.

Augustā jau trešo reizi norisināsies Dienvidkurzemes festivāls Rimbenieks

No 4. līdz 20. augustam ar 10 dažādiem koncertiem Dienvidkurzemi apceļos Liepājas Simfoniskā orķestra un Dienvidkurzemes novada pašvaldības kopīgi rīkotais mūzikas festivāls Rimbenieks, kas šogad notiek jau trešo reizi. Ieeja visos festivāla koncertos ir bez maksas, informē festivāla rīkotāji.

Augusta sākumā Ikšķilē izskanēs 5. Starptautiskais Operetes festivāls

Ikšķilē no 6. līdz 12. augustam norisināsies 5. Starptautiskais Operetes festivāls, piedāvājot krāšņu programmu, kurā būs pārstāvēti dažādi muzikālā teātra žanri dažādām muzikālajām gaumēm – no operešu melodijām līdz pat džezam. Festivāls uzsāks nevalstiskā Operetes teātra desmit gadu jubilejas svinības, informēja festivāla rīkotāji.