Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Mūzika

Festivālu Summertime – aicina Inese Galante atklās Latvijas spožākie pianisti

Andrejs Osokins, Reinis Zariņš, Daumants Liepiņš, Aurēlija Šimkus - šos talantīgos Latvijas pianistus iemīļojusi gan vietējā, gan starptautiskā publika, un festivāla Summertime – aicina Inese Galante apmeklētājiem būs unikāla iespēja viņus visus redzēt uz vienas skatuves 10. augusta vakarā Dzintaru koncertzālē. Ar grandiozu klavierspēles koncertu tiks atklāts festivāls, kas pēc septiņpadsmit gadu ilgas pastāvēšanas šovasar atvadīsies no klausītājiem.

Jūlija sākumā norisināsies festivāls Rīgas ritmi

Līdz ar preses konferenci, kas notika 8. jūnijā viesnīcas -Radisson Blu Latvija augšstāvā, tika iezīmēts brīdis, kad jau pēc mēneša Rīgu pieskandinās ne tikai Dziesmu svētki, bet arī improvizācijas, džeza un globālās mūzikas festivāls Rīgas ritmi.

Klausies blūzu, dejo un baudi dzīvi! Ropažos notiks jau septītais R&B Blues festivāls © DIENA

Jau septīto gadu labas mūzikas cienītāji tiek aicināti uz starptautisko festivālu R&B Blues, kas Ropažos, Lielās Juglas krastā, pulcē dažādu valstu mūziķus un publiku, kura novērtē kvalitatīvu atpūtu. Šajā lieliskajā vietā baudīt mūziku brīvdabā varēs jau šo sestdien, 10. jūnijā. Festivāla hedlaineri būs Dānijas blūza un fanka meistari Chris Grey & BlueSpand. Viesosies arī Polijas un ASV kopprojekts Wild Flame, kā arī pašmāju blūza zvaigznes Latvian Blues Band un kolorītie Rahu The Fool. Baudot mūzikas daudzveidību Ropažu muižas parkā, varēs arī dejot.

Šovasar festivāls Summertime – aicina Inese Galante izskanēs pēdējo reizi

Jau septiņpadsmito reizi Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē šovasar no 10. līdz 13. augustam notiks mūzikas festivāls Summertime – aicina Inese Galante. Šī reize būs īpaša – festivāls notiks pēdējoreiz, piedāvājot augstvērtīgu klasiskās mūzikas un džeza baudījumu, Metropolitēna operas un Brodvejas skatuves mākslinieku sniegumu.

ZeBrene duetā ar Marku Rivu nāk klajā ar diskohitu

Otrdien, 6. jūnijā, ar jaunu singlu Diskøutē vēl klajā nācis pašmāju mūziķis ZeBrene, šoreiz apvienojoties duetā ar dziedātāju Marku Rivu. Dziesmai tapis arī krāšņs videoklips, kas raksturojams kā ļoti diskutabls ceļojums.