Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Ziņas

Foto: Filmu parks Cinevilla aicina uz Halovīna tēlu pilsētu

Cinevilla event no 27. oktobra līdz 4. novembrīm rīko Halovīnu pasākumu Cinevillā, aicinot ciemos gan lielus, gan mazus. Cinevillā uzņems un pārsteigs dzīvi filmu tēli, kas, iestājoties tumsai, atmostas. Kā arī arī būs iespēja satikties ar mošķiem, spokiem un citām krāšņām būtnēm, kas mājo neparastajā pilsētā.

Sanfrancisko notiks diasporas amatierteātru festivāls © DIENA

Sanfrancisko, Kalifornijā, no 26. oktobra līdz 29. oktobrim norisināsies devītais latviešu diasporas amatierteātru festivāls, kurā piedalīsies desmit amatierteātri no astoņām valstīm – Anglijas, ASV, Beļģijas, Islandes, Latvijas, Norvēģijas, Vācijas un Zviedrijas –, informē pasākuma rīkotāju pārstāve Kristīne Tjarve.

Foto: Pirmizrādi piedzīvo mūzikls Zum zum

Jaunā mūzikla Zum zum pirmizrādē otrdien, 10. oktobrī, VEF Kultūras pilī tika izdziedāts un izdejots kāda kamerkora sapnis mūsdienīgā vidē. Latīņu un svinga ritmi, franču šansons, hiphops, džezs kopā ar atraktīvu horeogrāfiju radīja dinamisku un emocionālu stāstu par mūsdienu kora vidi.

Purvīša muzejā Vecjaužos notiks sezonas noslēguma pasākums

Sestdien, 14. oktobrī, Purvīša muzejs noslēgs 2023. gada sezonu. Visas dienas garumā Purvīša dzimtajās mājās Ogres novada, Taurupes pagasta Vecjaužos notiks dažādas aktivitātes - koku stādīšana, koru koncerts un jauno mākslinieku konkursa Pavasaris laureātu godināšana.