Trejādās marinādēs izturētas reņģu filejas ar siera krēmu un tomātu želeju
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Sastāvdaļas
Četrām porcijām vajadzēs: 600 g reņģu filejas, 1 kg tomātu, 2 ēd. k.
bazilika, 1 tējk. želatīna, 1 ēd. k. citrona sulas, pavisam nedaudz
ķiploka, sāli, cukuru, piparus, 4 šķēles rudzu maizes, 200 g maskarpones
siera. 1. marinādei vajadzēs: 1 ēd. k. sinepes, 1 ēd. k. cukura, sāli,
piparus, 1/2 tējk. kurkumu, 1 tējk. etiķa. 2. marinādei vajadzēs: 2 ēd.
k. biešu sulas, 2 tējk. sāls, 1 ēd. k. cukura, 1/2 tējk. etiķa. 3.
marinādei vajadzēs: 10 g diļļu, 10 g pētersīļu, 1 ēd. k. etiķa, 1 tējk.
sāls, 2 ēd. k. cukura.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
4 komentāri
:::
:)
lauku vecis
OKK