Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Piektdiena, 11. oktobris
Silva, Monta, Tince

Ziemas festivāla Winterfest atklāšana. Stefano di Battista un džeza kvartets programmā Sievietes zeme

Atslēgas vārds viņa spēlei ir enerģija. Tā pārņem savā varā ikvienu, kurš klausās šo mūziķi – vienu no izcilākajiem Eiropā. Un nu arī mums būs iespēja pieredzēt Stefano di Batistas mūzikas mīlestību, viņa neticamo enerģiju un sirdsdegsmi.  Itāļu saksofonists un komponists Stefano di Batista,  slavenā Čārlija Pārkera sekotājs, ar izcilību absolvējis Romas konservatoriju, 1994.

gadā ieradās Parīzē, kur tūliņ iemantoja virtuoza slavu. Viņš sadarbojās ar perkusionistu un komponistu Aldo Romano, kļuva par Nacionālā džeza orķestra zvaigzni un pēc tam spēlēja Mišela Petručāni džeza sekstetā. 1997.gadā Stefano izveidoja savu kvintetu un laidā klajā pirmo albumu VOLARE. Viņai karjerai tas bija spožs sākums, kam sekoja pasaules turnejas, ieraksti, balvas, līgums ar Blue Note…Rīgā Stefano atskaņos savu programmu Sievietes zeme. Tas ir veltījums viņa mūzām un reizē – visām sievietēm, kuru skaistumu, būdams īstens itālis, viņš pielūdz. Viņa mūzas ir izcilas pagājušā gadsimta personības: “Ella” – dziedātāja Ella Ficdžeralda, “Valentīna” – pirmā sieviete-kosmonaute Valentīna Tereškova un “Mollija” – Džeimsa Džoisa romāna “Uliss” varone Mollija Blūma… Arī  Lara Krofta un Koko Šanele! Tas būs tradicionālais džezs, kas sniegs jums baudu, darīs vakaru skaistu un piepildīs to ar dzīvesprieku.Piedalās: Stefano di Battista (saksofons, Itālija), un džeza kvartets (Itālija).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Paldies par patiesību! Aktrisi Rasmu Garni pieminot

Viņu varētu būt gleznojis Valdemārs Tone. Arī Nacionālā teātra aktrisei Rasmai Garnei piemita īpašā, latviešu sievietei raksturīgā emocionalitāte un gaišā pievilcība, kas gleznotāju tā vald...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja