Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Atklās “Future Shorts“ īsfilmu sezonu

Piektdien, 27. martā, plkst. 20:00 Spīķeru kvartālā notiks starptautiskā īsfilmu tīkla “Future Shorts“ sezonas atklāšanas skate, informē Egita Kurpniece, projekta “Future Shorts“ pārstāve. Pēc filmām sekos Future Shorts pirmās šī gada svinības “Dirty Deal Café“, kur uzstāsies dīdžeji ar visu laiku labāko dziesmu repertuāru.

“Future Shorts“ šī gada pirmo kino programmu atklāj pazīstamais zviedru animators Jonass Odels (Jonas Odell) ar dokumentālu animācijas filmu "Lies", kas stāsta par trim cilvēkiem un viņu melīgajām gaitām personīgajā dzīvē, skolā un darbā. Tik tikko notikušajā Sandensas festivālā ASV īsfilma "Lies" guva plašu atzinību, nopelnot labākās īsfilmas titulu.

Programmu turpina starptautiska īsfilmu plejāde ar pavisam svaigiem darbiem no Islandes, Lielbritānijas, Francijas un ASV, tostarp Kannu kino festivāla un BAFTA galveno balvu ieguvēja – ķīniešu īsfilma "Zhanxiou Village" (rež. Kaige Chen), kas īsi, bet iedarbīgi uzbur kinopasaules enigmātisko pievilcību.

Kā jau ierasts, “Future Shorts“ programmas neiztiek bez Baltijas režisoru veikuma. Šoreiz tiks demonstrēta nenogurdināmā, jaunā latviešu režisora Didža Eglīša filmas "Somebody" pirmā daļa, kuras notikumi risinās citādā šodienas Rīgā, kur darbojas, mīl un mīlējas vēlmju piepildīšanas aģenti.

Pēc kino visi “Future Shorts“ apmeklētāji ir aicināti pārcelties uz sezonas atklāšanas svinībām “Dirty Deal Café“, informē E.Kurpniece. Par laba vakara priekšnosacījumiem rūpēsies “Dirty Deal“ bārs, suši uzkodu galds un dīdžeji Ksenia Kamikaza, DJ Vital un DJ Shurez. Muzikālajā programmmā – visu stilu un laiku iemīļotākās dziesmas. Darbosies arī pasūtījumu galds, kur apmeklētāji ir aicināti dalīties pieredzē un likt galdā savus iemīļotākos gabalus.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja