Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Forum Cinemas — drīzumā

1. augustsMūmija: Pūķa imperatora kapenes / The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

Pūķa imperatoru un viņa 10 000 kareivju lielo armiju ieskauj burvestība. Nežēlīgajam Ķīnas imperatoram lemts uz mūžu palikt aizmirstībā, bet viņa kareivji – terakotas klāti, sastinguši uz visiem laikiem.
Kad piedzīvojumu meklētājs Alekss O’Konels nejauši atmodina imperatoru no mūžīgā miega un viņu sāk vajāt atbrīvotie kareivji, viņam nekas cits neatliek kā prasīt palīdzību tiem, kuriem vienīgajiem ir pieredze kā tikt galā ar dzīvajiem miroņiem. Un tie ir viņa vecāki – Riks un Evelīna.
Atmodinātā imperatora spēks tūkstoš gadu garumā ir pieaudzis vairākkārt. Viņš ir gatavs sacelt kājās visu Āziju cīņā par varu visā pasaulē. Ja vien O’Koneliem neizdosies viņu apturēt…
Piedzīvojumu grāvējs “Mūmija: Pūķa imperatora kapenes” turpinās pasaulē iecienīto filmu “Mūmija” un “Mūmija atgriežas” uzsākto un iepazīstinās ar jaunu varoņu paaudzi.


Galvenajās lomās: Brendans Freizers, Marija Bello, Džets Lī, Mišele Jeo
Režisors: Robs Koens

Resursi internetā
Filmas mājas lapa: http://www.themummy.com/
Filmas reklāmas rullis: www.apple.com/trailers

Blēži / Cash

Kriminālā komedija, “Oushena banda” franchu stilaa!
Galvenajās lomās: Žans Reno un Žans Dužardens (“99 franki”)
Režisors: Eriks Besnārs

8.augusts

Es arī mīlu līgavu! / Made of Honor

Toms un Hanna ir labākie draugi jau desmit gadus. Toma dzīves moto ir – “Baudi dzīvi!”. Viņš nemitīgi maina gultas biedrenes un spēj sarunāt randiņu visikdienišķākajās situācijās. Hanna ir nosvērta jaunkundze, kura pacietīgi gaida savu dzīves piepildījumu – īsto vīrieti, ar kuru apprecēties un nodibināt ģimeni.
Kad Hanna dodas ilgākā komandējumā uz Skotiju, Toms apjēdz, ka bez viņas dzīve ir neciešama. Vēl vairāk – viņš pirmo reizi saprot, ka vēlas precēties. Ar Hannu.
Tomēr, kad Hanna atgriežas, atklājas, ka Skotijā viņa iepazinusies ar savu sapņu vīrieti un ir jau saderinājusies.
Tomam, savam labākajam draugam, viņa lūdz kļūt par laulību liecinieku un palīdzēt sagatavoties kāzām, kas notiks tālajā Skotijā. Lai gan šī ziņa viņu satriec, Toms piekrīt, cerēdams, ka, atrodoties blakus līgavai, viņam radīsies iespēja atklāt savas jūtas un atgūt Hannu.

Galvenajās lomās: Patriks Dempsijs, Mi`sele Monahana, Sudnijs Pollaks
Režisors: Pols Weilands
Žanrs: Romantiska komēdija

Resursi internetā: http://www.sonypictures.net/movies/madeofhonour/


8.augusts

Iepazīstieties, Deivs / Meet Dave

Mazmazītiņi citplanētieši, kuru planētai draud bojāeja, ierodas uz Zemes meklēt šeit nesen nokritušo lodi, bez kuras viņu civilizācija iznīks. Viņi ir lieliski maskējušies - atnācēju kosmosa kuģa ārējais veidols ne ar ko neatšķiras no parasta zemes cilvēka, tikai ar apģērbu – baltu uzvalku - , viņi šķiet pāršāvuši pār strīpu. Lai iefiltrētos sabiedrībā un atrastu cilvēku, pie kura ir viņu meklētais priekšmets, ir jāapgūst daudzas lietas. Divus centimetrus garais kapteinis, kurš vada kuģi cilvēka veidolā, pašam nemanot, sāk iemīlēties zemes sievietē. Misija draud izgāzties

Galvenajās lomās: Edijs Mērfijs, Gabrielle Juniona, Elizabete Benksa
Režisors: Braiens Robinss
Žanrs: Komēdija

Resursi internetā: http://www.foxinternational.com/meetdave/


VALL - E / WALL - E

2700. gads. Robots VALL-E (saīsināts no Visuma Atkritumu Laukā Lādētājs - Efektīvais) aizvada savas dienas veicot vienu un to pašu vienmuļo darbu, kuram viņš bija konstruēts un ieprogrammēts. Tas turpinās līdz tam brīdim, kad uz Zemes ierodas neparasts robots IEVA, kurai VALL-E seko līdzi aizraujošā kosmiskā ceļojumā pāri visai galaktikai, lai atrastu savas dzīves īsto aicinājumu.
Iepazīstinājuši skatītājus ar vāģu, supervaroņu, zivju un izmeklētu ēdienu mīlošu žurku pasauli, studija “Pixar” ("Vāģi", "Lieliskie", "Meklējot Nemo", „Gardēdis”) piedāvā vēl nebijušu piedzīvojumu šķērsojot kosmosu, kuram nav robežu. Filmas režisors ir Endrjū Stentons, kura meistardarbs "Meklējot Nemo" tika novērtēts ar “Oskara” balvu, kategorijā labākā animācijas filma.

Filma dublēta latviešu un krievu valodā, kā arī angļu valodā ar subtitriem

Lomas latviešu valodā ierunājuši: Gundars Āboliņš, Voldemārs Šoriņš, Pēteris Šogolovs, Laila Kirmuška, Dzintars Belogrudovs, Katrīne Pasternaka, Jānis Kirmuška.

Žanrs: Animācijas filma

15.augusts

Ķeriet Smārtu / Get Smart

Apveltīts ar neticamu talantu salaist dēlī visu, kam pieskaras, aģents 86 - Maksvels Smārts aizvada savas dienas veicot kantora žurkas pienākumus drošības organizācijā CONTROL un, apjūsmojot organizācijas slavenāko slepeno misiju aģentu 23.  Kad CONTROL birojs tiek pakļauts teroristiskās organizācijas KAOS uzbrukumam un, līdz ar to, CONTROL aktīvie aģenti nokļūst aizdomās par sadarbošanos ar pretiniekiem, par lielu prieku sev un par lielām galvassāpēm viņa partnerei - aģentei 99, Smārts tiek nosūtīts īpašā misijā uz Krieviju.
Filmas pamatā ir plašu popularitāti ieguvušais televīzijas seriāls.

Režisors: Pīters Sīgals  
Lomās: Stīvs Karells, Anne Heteveja, Dveins Džonsons, Alans Ārkins, Terenss Stemps, Bills Murejs
Žanrs: Komēdija

Pusnakts ekspresis / Midnight Meat Train

Šausmu trilleris par sērijveida slepkavu, kas uzdarbojas metro.
Galvenajā lomā – Vinnijs  Džonss (“X-Man: Last Stand”, “Snatch”).
Režisors: Ryuhei Kitamura

22. augusts

Mamma Mia! / Mamma Mia!

Donna (Merila Strīpa), kurai pieder neliela viesnīciņa kādā no Grieķijas salām, gatavojas izdot pie vīra savu apburošo meitu Sofiju, kuru uzaudzinājusi viena pati. Uz Sofijas kāzām Donna uzaicinājusi savas labākās draudzenes – praktisko un lietišķo Rouziju (Džūlija Voltersa) un bagāto un vairākas reizes šķīrušos Taņu (Kristīne Baranski) – abas nāk no Donnas kādreizējās grupas “Donna and the Dynamos”. Arī Sofija, paslepus no mātes, uzaicinājusi trīs noslēpumainus kāzu viesus.
Cerot uzzināt patiesību par to, kas ir viņas īstais tēvs, Sofija uzaicinājusi uz kāzām trīs senus Donnas draugus (par kuriem viņa uzzinājusi no mātes jaunības dienās rakstītās dienasgrāmatas), kuri šajā Vidusjūras salā pēdējo reizi ciemojušies pirms 20 gadiem. 24 neprātīgās, haosa un humora pilnās stundās šajā salā dzims jauna mīlestība un uzplauks sen aizmirstas romantiskās jūtas.
Iedvesmojoties no ABBA’s populārajām dziesmām “Dancing Queen”, “S.O.S.” “Money, Money, Money” un “Take a Chance on Me,” un šo dziesmu tekstiem, „Mamma Mia!” ir notikums par godu mammām un meitām, seniem draugiem, draudzībai un mīlestībai!

Galvenajās lomās: Merila Stīpa, pīrss Brosnans, Kolins Fērts, Stellans Kārsgards, Manada Seifrīda
Režisors: Fillida Loida

Resursi internetā
Filmas mājas lapa: http://www.mammamiamovie.com/
Filmas reklāmas rullis: www.apple.com/trailers


Reiz Brigē / In Bruges
Kriminala komedija par diviem slepkavam, kas tiek nosūtīti atvaļinājumā uz kluso Beļģijas pilsētiņu Brigi.
Galvenajās lomās – Kolins Farels, Ralfs Fains, Brendans Glisons.
Režisors: Mārtins Makdonahs

29.augusts

Slepenās lietas 2: Es vēlos ticēt / The X-files: I want to believe

Kad mīklainos apstākļos pazūd kāda FIB aģente un meklējumos iesaistītais mācītājs ar gaišreģa spējām nonāk pie savāda atraduma, pēc FIB lūguma izmeklēšanā iesaistās Malders un Skalija, kuri ir metuši pie malas savu veco nodarbi un jau ilgu laiku nav pat redzējušies. Taču pazudusī FIB aģente ir tikai sākums savādai cilvēku pazušanai un abiem bijušajiem kolēģiem ir jāmēģina no jauna sastrādāties, lai atrisinātu šo mīklaino gadījumu.

Galvenajās lomās: Deivids Duhovnijs, Džiliana Andersone, Amanda Pīta
Režisors: Kriss Kārters

Resursi internetā: xfiles.com

29.augusts

Sarkanā josta / Redbelt

Stāsts par Maiku Teriju, džiu-džitsu skolotāju, kas allaž izvairījies no komerciālām cīņām, tā vietā centies dzīvot samuraja cienīgu godīgu dzīvi un vadījis pašaizsardzības apmācības treniņu zāli.
Terijs ar sievu Sandru knapi savelk galus kopā, jo treniņu zāle ir visai neienesīgs bizness.
Pēc negadījuma, ko zālē izraisa izmisusi juriste, sākas notikumu virkne, kas maina Terija dzīvi, iesaistot viņu cīņu biznesā, no kura viņš allaž vairījies.
Lai samaksātu parādus un atgūtu godu, Terijs izlemj doties ringā pirmo reizi savā mūžā.


Galvenajās lomās: Čivetels Ejiofors, Alise Braga, Tims Allens, Emīlija Mortimere
Režisors: Devids Mamets

Resursi internetā: http://www.sonyclassics.com/redbelt/


Filma – Katastrofa / Disaster Movie
Parodiju filma, kurā parodēti tādi kases gravēji, kā “Dzelzs virs”, “Indiana Džonss” , “Sekss un lielpilsēta” un citi! Piedāvā “Šausmenītes”, „Episkā ķiņa” un „Randiņfilmas” veidotāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja