Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā -2 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Kamēr Intars Busulis Balsī, Markus Riva grib pie Meladzes

Sekojot sava vecākā kolēģa Intara Busuļa pēdās (dalība Pirmā kanāla Balsī/GolosI.A.), latviešu dziedātājs Markus Riva ir veiksmīgi startējis vienā no Krievijas televīziju šoviem – kanāla NTV raidījumā Gribu pie Meladzes/Hoču k Meladze, kurā pazīstamais producents Konstantīns Meladze meklē dalībniekus puišu grupai.

Pirms kāda laika viņš līdzīgā veidā restartēja savu ilglaicīgo projektu, seksīgo meiteņu grupu VIA Gra. No daudzām pretendentēm televīzijas skatītāju priekšā tika izvēlētas trīs dalībnieces: Miša Romanova, Ērika Gercega un Anastasija Koževņikova, kuras uzreiz spēja iekarot topu virsotnes ar savu pirmo kopīgi iedziedāto singlu Pamiers/Peremirije.

Savukārt tagad – jau vairākas nedēļas nogales pēc kārtas – par savu laimīgo biļeti uz šovbiznesa pasauli savā starpā sacenšas puiši. Žūrijas pārstāvji vīrieši viņu uzstāšanos var tikai dzirdēt, žūrijas pārstāves sievietes – tikai redzēt. Katrs no viņiem izdara izvēli par labu vienam vai otram pretendentam, taču gala vārds pieder producentam Konstantīnam Meladzem.

Sestdien, 27. spetembrī, pienāca latviešu dziedātāja kārta rādīt, uz ko viņš ir spējīgs šajā sīvajā konkurencē. Aizkadra balss akcentēja, ka Markus Riva ir vienīgais Eiropas Savienības pārstāvis, kas ticis tik tālu. Viņu raksturoja kā dauzpusīgu personību, kurš ir "megapopulārs dzimtajā Latvijā un viens no iekārojamākajiem vecpuišiem visā Baltijā".

Tagad Markus Riva vēlas kļūt pazīstams plašākā teritorijā. Savu ceļu uz mērķi viņš sāka jau aizkulisēs – pasniedza ziedu pušķi dziedātājai Verai Brežņevai, kura intervē šova dalībniekus, un krievu valodā sacīja, ka viņa ir visskaistākā sieviete pasaulē. Dziedātāja sajūsminājās par rīdzinieka akcentu un skaistumu. "Un vēl bārdas rugāji!"

Kā atbildi uz viņam veltītajiem dāsnajiem komplimentiem, Markus Riva nocitēja rindiņu no Veras Brežņevas dziedātās kompozīcijas Mīlestība izglābs pasauli/Ļubovj spasjot mir. "Viņš zina manas dziesmas!" Žūrijas priekšā viņš izpildīja – ak, kāds pārsteigums! – maestro Raimonda Paula skaņdarbu Mīlestība atnāca/Ļubovj nastala.

Žūrijas pārstāves, dziedātājas Anna Sedokova, Poļina Gagarina un Eva Poļna nespēja pretoties puiša valdzinājumam un nobalsoja par viņu vienlaicīgi, pēc neilga brīža viņām pievienojās arī divi žūrijas pārstāvji, dziedātājs Vladimirs Presņakovs un reperis Timatijs, taču latvieša uzstāšanās nespēja aizkustināt dziedātāju Sergeju Lazarevu.

Sava akcenta dēļ Markus Riva izpelnījās salīdzinājumu ar Ēriku Gercegu. "Man grupā VIA Gra ir viena meitene, kura runā krieviski vēl sliktāk nekā jūs," paskaidroja Konstantīns Meladze. Lai arī rīdzinieka uzstāšanās noslēgumā publika piecēlās kājās, producents nebija sajūsmā. "Es neteiktu, ka jūs mūs pārsteidzāt ar savu dziedāšanu," viņš norādīja.

"Kostja, jūs ko?!" iesaucās Anna Sedokova. "Tūlīt meitenēm lūzīs sirdis!" aizkulisēs piebalsoja Vera Brežņeva. Konstantīns Meladze aicināja Marku Rivu nodemonstrēt, kā viņš dejo. Fonā tika uzlikta dziedātāja Ivana Dorna kompozīcija Nevajag kautrēties/Ņe nado stesņatsa. "Ja viņu neņems Konstantīns, es viņu ņemu sev," jūsmoja Poļina Gagarina.

"Šajā dejā nebija nekā pārliecinoša," pie sava palika producents un uz mirkli apklusa. "Mani pārliecināja meiteņu reakcija," viņš piebilda un ielaida Marku Rivu otrajā kārtā. Aizkadra balss atzīmēja, ka "Baltijas skaistuļa uzvara" ir uzlabojusi žūrijas meiteņu garastāvokli. Tagad būs veseli divi latviešu dziedātāji, kuriem sekot līdzi Krievijas TV kanālos.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja