Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Akcija - Es PAR latvisku Rīgu!

Apliecināsim, ka Rīga ir latviskas Latvijas galvaspilsēta un latviskai tai jābūt arī nākotnē!

Visu Latvijai! uzsāk akciju – PAR Latvisku Rīgu, aicinot piestiprināt savai automašīnai Latvijas karodziņu vai apsiet sarkanbaltsarkanu karoglentu ap mašīnas sānu spoguli, kas būs kā ikdienas atgādinājums -

Skatoties atpakaļ /pagātnē/, padomāt par to, ko Tu vēlies redzēt sev priekšā /nākotnē/!

Sarkanbaltsarkanais karogs ir ne tikai Latvijas valsts simbols, tas vienmēr ir bijis mūsu tautas lepnums un vienotības idejas nesējs gan kaujās par Latvijas brīvestību, gan Atmodas laikā.

Šodien tik ļoti nepieciešams atmodināt katra latvieša pašapziņu un ar lepni paceltu galvu apliecināt savu spēku , gribu un vienotību,

Piestiprinot sarkanbaltsarkano karodziņu pie sava auto, apsienot sarkanbaltsarkano karoglentu ap automašīnas vai motocikla spoguli, piestiprinot to pie sava velosipēda, bērna ratiņiem!

Tādējādi Tu, es un vēl daudzi daudzi citi apliecināsim, ka mums ir svarīga mūsu valsts, neraugoties uz to, kādi ir tās pašreizējie vadītāji. Atgādināsim sev un citiem, ka Latvija ir vienīgā valsts pasaulē, kurā, dzīvojot paaudžu paaudzēs, mums lemts pašrealizēties kā latviešu tautai, kopt savu zemi, valodu, kultūru un ticēt nākotnei. Citas zemes mums nav. Un citu laiku arī vairs nebūs, ja būsim vienaldzīgi. Karodziņš ir tikai viens mazs, bet noteikts solis pretim latviskai Latvijai. Kā piederības apliecinājums vienam veselumam, vienai latviskai kopienai.

Tuvojas vēlēšanas un 6.jūnijā mūsu izvēle noteiks, kāda būs Rīga turpmākos četrus gadus. Mēs vēlamies to redzēt latvisku. Ar latviskumu domājot ne tikai mūsu valodu, latviešu kultūru un tradīcijas, bet arī iedzīvinātus latviešu tikumus – saimnieciskumu un godprātību, nesavtīgumu un darbīgumu, taisnīgumu un vispārēju solidaritāti. Tieši tas noteiks mūsu rītdienu.

Tāpēc šobrīd ļoti svarīga ir Tava balss. Lai sarkanbaltsarkanās krāsās izdaiļotā Rīga būtu ne tikai latviska savā ārējā veidolā, bet tāda kļūtu arī savā būtībā pēc 6.jūnija.

Mēs aicinām:

Izmanto savu balsi tagad, lai pēc tam nav jācieš klusu!

Savu sirdi, prātu, rokas un BALSI – VISU LATVIJAI! 

Ar uzlīmēm uz mašīnas sānu stikliem, durvīm vai aizmugurējās daļas apliecini –

Es PAR latvisku Rīgu!

Apsien karoglentu ne tikai ap sava auto spoguli, apsien arī ap sava drauga un katras mašīnas, kas ir šī simbola cienīga, sānu spoguli. Darīsim to sastrēgumos, automašīnu stāvvietās Vecrīgā, Rīgas centrā un nomalēs. Izrotāsim mūsu valstsvīriem, ministrijām un pašvaldībai piederošās automašīnas ar simbolisku apliecinājumu, lai arī viņi atceras, kādai jābūt mūsu valstij un katram no mums tajā.

Akcijas izpausmes iemūžini savos fotoaparātos, tālruņos, videokamerās – un sūti šos materiālus mums – www.visulatvijai.lv - sadaļā Mūsu Rīga, ievieto citos interneta portālos, izplati e-pastos, mudini pievienoties citus. Darbojies radoši un aizrautīgi un Tu redzēsi, cik daudz prieka var šāds vienkāršs pasākums sagādāt. Fiksē, kā uz karoglentām reaģē automašīnu vadītāji un mēs redzēsim kas ir kas...

Sarkanbaltsarkanās karoglentas vari saņemt Visu Latvijai! birojā – Ģertrūdes ielā 46-2, salonā "AGNI" - Brīvības ielā 173, salonā "Straume" - Čaka 82/84.

Ja vēlies aktīvi līdzdarboties, piesakies karoglentu un uzlīmju izplatīšanai.

Tālrunis 67272735; e-pasts: [email protected]

www.visulatvijai.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja