Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Ģirts Liepiņš: Izvēles loks savelkas. Pamazām tuvojamies lēmumam

Tagad ir jau redzēts ap 20 dzīvokļiem. Atmiņā palikuši vairs kādi 4. Izvēli neļauj izdarīt sajūta, ka kaut kur "tur ārā" vēl ir palicis nepamanīts vislabākais variants.

Vēl ar vien neesam atraduši nevienu dzīvokli Teikā. Meklējumi brīžiem pat aizveda tik tālu no vēlamā rajona, kā Bruņinieku ielas tālais gals, Valdemāra iela un Strēlnieku iela. Viens 3 istabu dzīvoklis, kuru apskatījām un kurš likās diezgan piemērots, atrodas Zaubes ielā. Māja ļoti kārtīga, kāpņu telpa tīra, slēgta. Arī diviem auto vieta būtu. Dzīvoklis iekārtots tādā kā viesnīcas stilā, domājams ticis izīrēts īslaicīgi. Viss it kā ir ok, un tajā paša laikā kaut kas nav. Saimniece šķiet ļoti inteliģenta kundze un laipni pastāsta gan par iepriekšējo pieredzi ar īrniekiem, gan par to kā saule lec un riet katrā no logiem. Cena 500LVL/mēn + komunālie. Iespējams, ka cenu var vēl norunāt uz 450. Tik un tā dzīvoklis šķiet par mazu, un tas ir izšķirošais moments atteikumam.

Vēl viens dzīvoklis, kuru apskatījām, ir Strēlnieku ielā. Māja arī labi uzturēta, spriežot pēc kāpņu telpas. Dzīvoklis sētas pusē, tātad samērā tumšs. Platība ir pietiekoša - 90m2. Dzīvoklim ir vislabākais plānojums no iepriekš redzētajiem. Ir liela virtuve un trīs samērā lielas istabas, no kurām vidējā ir caurstaigājama. Lielākais trūkums ir ļoti maza vannas istaba. Šis dzīvoklis prasa nelielu remontu, tādēļ arī īres maksa par dzīvokli ir 350LVL/mēn + kom. Īre tiek piedāvāta ilgtermiņa, kas ir pluss. Šim dzīvoklim spriedums vēl nav gatavs.

Ar sievu nolēmām vēlreiz pārlūkot piedāvājumu tuvāk mūsu Teikai un tad atgriezties pie izlemšanas par Strēlnieku ielas dzīvokli. Piedāvājums sludinājumu lapās internetā palicis nemainīgs kopš pagājušās nedēļas. Varbūt jāpārlapo papīrā drukātie sludinājumi? Šovakar pat ķeršos pie darba un ziņošu par rezultātiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja