Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Liepnieks: Jaunais laiks domāja, ka ar Dombrovski baidīs bērnus

Partiju apvienība _Vienotība _tika izveidota, jo Jaunais laiks (JL) uzskatīja, ka Ministru prezidents Valdis Dombrovskis kļūs ļoti nepopulārs un apdraudēs JL iekļūšanu Saeimā, taču viņi kļūdījās, intervijā žurnālam Playboy pieļauj sabiedrisko attiecību speciālists Jurģis Liepnieks.

“No kādas premisas radās Vienotības projekts? Viņi domāja, ka Dombrovskim ir jāizdara tik daudz šausmīgu lietu, ka ar viņu baidīs bērnus. Teiks: ja tu slikti uzvedīsies, atnāks Dombrovskis. Un līdz ar to Dombrovski nevarēs ievēlēt, un Jaunajam laikam būs problēmas ar iekļūšanu Saeimā. Tāpēc izdomāja apvienoties”, spriež J.Liepnieks.

J.Liepnieks atzīst, ka Vienotības politiķi kļūdījušies, jo V.Dombrovskim piemītot spēja visu amortizēt: “Gada laikā noskaidrojās, ka Dombrovski var izvilkt kā karogu, sakot: Dombrovskis turpinās celt nodokļus un griezt algas, balsojiet par viņu, viņš to visu darīs. Un cilvēki balsoja.”

“Kad ir tik liels atbalsts kā viņam, tas jāizmanto kādai lielai un labai lietai. Taču Vienotība to atbalstu notrallina. Dombrovskis tagad kaut ko varētu izdarīt, jāreformē pensiju sistēma, izglītības sistēma, medicīnas sistēma... Bet viņš paziņo, ka ar 2015.gadu par pusgadu palielinās pensijas vecumu,” valdības kļūdas vērtē sabiedrisko attiecību speciālists.

J.Liepnieks pieļauj iespēju, ka valdība nolēmusi lieki netracināt tautu un, piemēram, par pensiju samazināšanu paziņot trīs dienas pirms lēmuma pieņemšanas: “Varbūt, ka tā arī ir pareizi. Es nezinu. Dombrovskis ir viens un darīs tieši tā, kā aizdevēji liks. Precīzi. Un, tā kā mēs, visi latvieši, esam idioti, nav ko te pašiem kaut ko izgudrot. Atnāks kaut kādi šķēles un urbanoviči, sāks kaut ko te gudrot - atradušies gudrinieki, labāk, lai ir viens, kurš darīs visu, kā liks, bez nekādas savas pašiniciatīvas.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja