Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Pārdomu brīdis

Edgars Krūmiņš, „Sabiedrība citai politikai” Liepājas mēra amata kandidāts

Šoreiz vēlamies pateikties visiem tiem cilvēkiem, kuri publiski vai arī savās domās ir atbalstījuši politiskās partijas „Sabiedrība citai politikai” aktivitātes šajā priekšvēlēšanu laikā. Jūsu atbalsts ir devis papildu iedvesmu un pārliecību, ka Liepājā ir nepieciešamas pozitīvas pārmaiņas gandrīz visās sabiedriskās jomās. Gribam vēlreiz uzsvērt, ka bez jūsu palīdzības un līdzdalības nākotnē nebūs iespējams pilsētu izveidot ekonomiski aktīvu un sabiedriski pievilcīgu.

Atskatoties uz priekšvēlēšanu periodu, esam ieguvuši lielu pieredzi saziņā ar cilvēkiem, esam vēlreiz pārliecinājušies, ka cilvēku uzticība un doto solījumu izpilde ir ļoti liela vērtība, kura ir jānovērtē. Ir gadījies satikties ar cilvēkiem, kuri atklāti stāsta brīnumu lietas un tajā pašā laikā apzinās, ka viss teiktais ir klaji meli. Nekad nevēlamies piedzīvot to brīdi, kad pašiem būtu šādi jārīkojas, lai saglabātu kaut kādas privilēģijas un sabiedrisko statusu. Esam par sevi pārliecināti un savā turpmākā darbībā vadīsimies tikai un vienīgi pēc taisnīguma principa.

Esam pārliecināti, ka šobrīd pie varas esošiem politiskajiem spēkiem valstī un arī mūsu pilsētā ir jāatvadās no amatiem, jo viņi ar savu līdzšinējo darbību vai bezdarbību ir sekmējuši esošo ekonomisko krīzi Latvijā un arī Liepājā. Apbrīnojami ir novērot, ka cilvēki, kuri ir līdzdarbojušies ekonomiskā haosa radīšanā, publiskā telpā aktīvi runā par to, cik viņi ir zinoši un rīcībspējīgi situācijas uzlabošanā.

Mēs domājam, ka arī mūsu pilsētā vairs nav nepieciešami nevienam nevajadzīgi luksofori un tukšas runas par skaisto nākotni. Ir jāmaina domāšana un attieksme pret veicamiem darbiem un līdzcilvēkiem, ir jādod iespēja veidot biznesu ne tikai kādam noteiktam ekonomiskam grupējumam, bet katram, kurš ar savu līdzšinējo darbību ir apliecinājis savu konkurētspēju un paveiktā kvalitāti, ir jāmācās atbildēt par vārdiem, kuri ir pateikti, jāpilda dotie solījumi.

Izlasot priekšvēlēšanu publikāciju komentārus, rodas jautājums – vai tik tiešām mūsu sabiedrība ir degradējusies? Pieļaujam iespēju, ka daļa komentāru ir rakstīti pēc pasūtījuma un apzināti tiek rakstītas rupjības, bet vai šī ir tā vieta, kur izrādīt savu nepatiku pret vienu vai otru cilvēku? Vai sociāli ekonomiskā situācija pilsētā ir pamats, lai izveidotos šāda katastrofāla neapmierinātība? Varbūt.

Mēs vēlamies, lai cilvēki, viens otram ejot garām, pasmaidītu un satiekoties aprunātos tikai par sev tīkamām lietām. Mēs saprotam, ka to nav iespējams paveikt vienā dienā, ir vajadzīgs laiks, bet pats galvenais – ar saviem darbiem panākt to, lai līdzās esošie uzticētos. Tikai tā mēs varam veidot dzīvotspējīgu sabiedrības modeli, kur katrs ar savu personīgo atbildību pierādīs savu vārdu patiesīgumu.

Paldies tiem cilvēkiem, kuri mums ir palīdzējuši ar saviem darbiem, ar padomiem un laba vēlējumiem. Uz tikšanos!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Par balvām

Jaunās Latvijas mūzikas nozares balvas Gamma izsludināšana tikai bagātina vietējo mūzikas apriti, līdz ar gadu desmitiem seno Zelta mikrofonu turpmāk apbalvojot mūziķus par sasniegumiem viena gada ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja