Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Tā nav reklāma

Ceļš mierīgs un tukšs. Spīd saule, skan mūzika, un, kilometriem nemanāmi kūstot zem riteņiem, domāju par vakarā ieplānoto tikšanos, par to, kas jānopērk vakariņām, par nesamaksātajiem rēķiniem, par darbu… Līdz mājām vēl kādi 150 kilometri. "Ap sešiem būšu Rīgā," es nodomāju, un te pēkšņi kaut kas notiek.

Kaut kas drausmīgs. Vienā brīdī mašīna kļūst nevaldāma, to sāk metāt pa ceļu no vienas puses uz otru, izmisīgi spiežu uz bremzēm – nekā, stūre neklausa, un pēc brīža es pilnā ātrumā nesos nost no ceļa, ietriecos grāvī, plīst logu stikli, mani apvelk šausmīga metāla žņirkstoņa, mašīna apmet kūleni… Pēdējais, ko atceros: ar krūškurvi krītu uz stūres, galva atsitas pret saplēsto priekšējo logu un… viss.

Paldies Dievam, šī stāsta pēdējais teikums ir tikai banālais un vairākkārt sociālās reklāmas klipos izmantotais triks. Bet tā varēja būt arī realitāte – ja nebūtu piesprādzējusies. Josta stipri noturēja mani pie sēdekļa, un vienīgā nopietnā trauma, ko guvu šī negadījuma rezultātā, – dziļš psiholoģiskais šoks. Mašīna apmeta kūleni caur sānu, vadītāja pusi, un apstājās uz riteņiem. Es biju dzīva, vesela, man kustējās rokas, kājas, un es tam sākumā nespēju noticēt. Pēc kādām 15 minūtēm mani pa logu izvilka ārā garām braucošā Latvenergo vīru "ekipāža", es ieraudzīju dzelzs kaudzi, kas kādreiz ir bijusi mana mašīna, un sapratu, cik ļoti man ir paveicies.

Tā kā – dažreiz reklāmas tomēr nemelo. Piesprādzējieties.

Un vēl – pirms ierakstīt kārtējo indīgo komentāru, padomājiet, vai tiešām tas ir tas, ar ko gribat šai pasaulei palikt atmiņā. Jo jau pēc dažām sekundēm viss var strauji mainīties. Tāda tā dzīve ir.

P.S. Patlaban ir divas versijas, kāpēc avārija notikusi  – pārplīsusi riepa vai tas, ka mašīna ir paslīdējusi uz māla gabala. Glābēji zināja teikt, ka tā šomēnes esot jau trešā līdzīgā avārija tieši šajā vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja