Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Vispārējs haoss valstī: 7,5 miljardu cena

Skaidri saprazdami tautas attieksmi pret Tautas partiju un Segliņa "darbību" nemieru novēršanā, TP ierosinājusi nekavējoties atlaist Saeimu.

Tēvzemiešu līderis Zīle, piebalsojot, nācis klajā ar tikpat ģeniālu ierosinājumu – rīkot visas trīs vēlēšanas  - Eiropas Parlamenta, Saeimas un pašvaldību - vienā laikā.

Ko tas nozīmē? Skaidrs, ka šim ierosinājumam ir tikai un vienīgi, kā mēdz teikt, pragmatiski mērķi. Ja tā notiks - atlikušo laiku, līdz 6. jūnijam, valstī īsti nedarbosies neviens varas līmenis, visi politiķi gatavosies vēlēšanām. Lielos vilcienos runājot - vispārējs haoss valstī. Priekšvēlēšanu cīņu paēnā  slēpjoties, kāds mierīgi varēs ķerties pie 7,5 miljardu eiro izlaupīšanas. Iespējams, ka tas arī ir šo bezatbildīgo paziņojumu galvenais mērķis.

Turklāt, ja reizē jāizvēlas deputāti trijiem līmeņiem, reti kurš pilsonis spēs patiesi noorientēties piedāvājumā, un tas, savukārt, izdevīgi tiem, kuriem normālas izvēles gadījumā vairs nekādu cerību nebūtu.

To, ka šī Saeima ir jāatlaiž, cilvēki principā jau ir pateikuši, bet tas jādara tad, kad, kā to paredz Satversme, ir noticis referendums. Tautai ir tiesības lemt un paust savu gribu ne tikai mītiņos. TP Muižnieces kundze kaunina - būšot dārgi! Bet demokrātija, salīdzinot ar diktatūru, IR dārga. Turklāt Saeimas velēšanas drīkst rīkot tikai tad, kad darbojas vismaz pilsoņu ievēlēta vietējā vara, ir pārstrādāta vēlēšanu sistēma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja