Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Bon Iver koncerts notiks nākamgad Mežaparka Zaļajā teātrī

Unikālā muzikālā mākslinieka Džastina Vernona soloprojekta Bon Iver koncerts, kurš 2. novembrī bija paredzēts Arēnā Rīga, saistībā ar Covid-19 pandēmijas ieviestajiem pulcēšanās ierobežojumiem tiks pārcelts uz nākamā gada vasaru – 2021. gada 18. augustu Mežaparka Zaļajā teātrī.

Iegādātās biļetes būs derīgas uz jaunā koncerta datumu, kā arī tās ir iespējams iegādāties Biļešu servisa tīklā, informēja koncerta rīkotāji.

2007. gadā Džastina Vernona radītais Bon Iver debijas albums For Emma, Forever Ago kļuva par īstu indī žanra stūrakmeni, iegūstot plašu pasaules mūzikas kritiķu un klausītāju atzinību. Leģendām apvīta ir tieši šī albuma tapšana, un tas padarīja Dž. Vernonu par vienu no savas paaudzes ievērojamākajiem dziesminiekiem.

Prestižais britu mūzikas portāls NME par Bon Iver koncertiem izteicies, ka ir tikai daži mākslinieki, kuri spēj izraisīt tik daudz elpu aizraujošu emociju kā Bon Iver dzīvajos priekšnesumos. Gadu gaitā mūzika, ko producē Džastins Vernons, ir mainījusies no akustiskiem līdz elektroniskiem skaņdarbiem, bet dzīvā priekšnesuma pilnība, ko sniedz Bon Iver, palikusi nemainīga.

Viens no lielākajiem mūzikas apskatniekiem Stereogum Bon Iver koncertus raksturo kā unikālu pieredzi. Džastins Vernons ir spējis pierādīt, ka viņš ir lielisks neatkarīgi no tā, ko viņš dara. Ar krāšņu apgaismojumu, skatuves efektiem un grupas palīdzību viņš izstrādā eklektisku un neaizmirstamu dzīvo priekšnesumu.

2019. gada augustā Bon Iver izdeva ilgi gaidīto ceturto studijas albumu i,i. Albuma dziesmas nonāca plašā radiostaciju apritē. i,i īpaši izceļ Džastina Vernona radošo noskaņu, ko mākslinieks veiksmīgi pārvērtis albuma trīspadsmit skaņdarbos ar teju 50 mūziķu iesaisti. i,i burvīgi noslēdz Bon Iver līdzšinējo albumu ciklu – no ziemā veidotā For Emma, Forever Ago, pavasarīgi rotaļīgajam Bon Iver un vasarīgi pacilātajam 22, A Million. Džastina Vernona pēdējais ieraksts ir kā īsts ziemeļu puslodes rudens nesējs – mākslinieka līdz šim aptverošākais, priekpilnākais un dāsnākais albums.

Biļetes pieejamas Biļešu servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Hanzas peronā top dejas izrāde Pāru terapija

Hanzas peronā 5. un 6. aprīlī pirmizrādi piedzīvos dejas izrāde Pāru terapija, kuru veido horeogrāfe Liene Grava, dramaturgs Artūrs Dīcis, mākslinieks Reinis Suhanovs, mūzikas autors Reinis Sējān...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja