Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Carnival Youth izdod jaunu singlu Boys Do Cry

Grupa Carnival Youth publicē jaunu singlu un Siguldā filmētu videoklipu Boys Do Cry no 16. augustā gaidāmā jaunā albuma Good Luck, informēja grupas pārstāve Guna Zučika.

Videoklipa režisors ir Roberts Kuļenko, kurš, kā pats saka, līdz šim ir filmējis mūzikas videoklipus tikai saviem draugiem.  Darbs ar Carnival Youth puišiem, kurus pirms tam nebija sanācis iepazīt, viņam bijis kā jauns izaicinājums: “Bija vairāk atbildības un šaubu, bet par laimi ar Edgaru, Emīlu un Robertu sapratāmies no pirmās tikšanās reizes. Izgājām cauri vairākām manu ideju skicēm, līdz izvēlējāmies šo. Tieši viņi mani pārliecināja par ideju un uzdrošināja darboties bez bremzēm. Ļoti palīdzēja viņu šķietami bezgalīgais entuziasms un jauneklīgā enerģija.”

Carnival Youth dalībnieks Roberts Vanags klipa idejā atzīmē mūsdienu aktuālo jautājumu par vīriešu un sieviešu identitāti: “Kāds ir īsts vīrietis un ko nozīmē būt sievišķīgai sievietei? Dzīvojot drošībā un labklājībā, viena no lietām, kas spēj saraudināt un ievainot vīrieti ir tieši sieviete. Asaras vīriešu acīs raisa emocijas, kas rodas no dažādiem jūtu sarežģījumiem, pārdzīvojumiem, siržu lūšanas. Šajā klipā tas tiek parādīts stilizētā un pārspīlētā veidā, ieturot septiņdesmito gadu “B kategorijas” kino tradīcijas un specifikas. Meiteņu spēks tiek attēlots burtiski - viņu patstāvībā un fiziskajā spēkā. Meitenes bez problēmām “sadod” pretējā dzimuma muskuļu maisiem, vēršot uzmanību, ne tikai uz aktuālajiem sieviešu vienlīdzības jautājumiem, bet arī uz vīriešu iekšējo pasauli, kas mēdz būt ļoti trausla un viegli ievainojama, aicinot respektēt gan spēku sievietēs, gan emocionalitāti vīriešos.”

Gaidāmais albums Good Luck ierakstīts vasarā Red Bull Studios Sanpaulu, Brazīlijā. Albumu producējis Gatis Zaķis, to miksējis Grammy balvas ieguvējs Nikolas Vernes (Nicolas Verhnes). Skaņas pēcapstrāde tapusi Sterling Sounds Ņujorkā un to veicis Gregs Kalbi (Greg Calbi).

Albuma Good Luck iepriekšsaglabāšana digitālajās platformās: https://backl.ink/3057760

Albuma Good Luck koncerttūre Eiropā sāksies septembrī un tās ietvaros grupa sniegs koncertus Vācijā, Šveicē, Austrijā, Lietuvā, Polijā, Slovākijā, Čehijā. Savukārt īsi pirms albuna iznākšanas, 12. augustā Carnival Youth  uzstāsies vienā no lielākajiem Eiropas festivāliem Sziget, Ungārijā. Latvijā koncerttūre  norisināsies sekojošos datumos un vietās - 16. novembrī Līvānos, 17. novembrī Valmierā, 20. novembrī Madonā, 23. novembrī Rīgā, Hanzas Perons un 30. novembrī – Liepājā. Vairāk informācijas un biļetes - https://band.link/CarnivalYouth.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja