Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Carnival Youth koncerta īpašā viešņa būs dziedātāja Annika

Piektdien, 18. oktobrī, grupa Carnival Youth uzstāsies ar vērienīgu koncertu koncertzālē Palladium, lai svinētu sava debijas albuma No Clouds Allowed 10 gadu jubileju un ieskandinātu jauno dekādi. Koncerta īpašā viešņa - dziedātāja Annika

Koncertā būs iespēja dzirdēt gan sen nespēlētas vecās dziesmas iespējams pēdējo reizi, gan pavisam jaunas dziesmas no 2025. gadā gaidāmā albuma. “Esam sagatavojuši dažus ļoti īpašus viesus, jaunu merču, ekrānu animācijas un vēl šādus tādus pārsteigumus,” atklāj grupas dalībnieks Edgars Kaupers. “Katrā ziņā būs jaudīgi!”

Koncertu atklās īpašā viešņa dziedātāja un dziesmu autore Annika (Annika Ausmane). Viņas dziesmas izceļas ar dziļām pārdomām un refleksijām par pašizziņas ceļiem, cilvēku savstarpējām attiecībām un saikni ar dabu. “Annikai ir lieliska balss un jau izkopta mūzikas gaume, lai gan pavisam nesen uzkāpusi uz savām muzikālās karjeras kāpnēm. Mums būs liels prieks stāvēt kopā uz Palladium skatuves pakāpiena!” stāsta Carnival Youth dalībnieks Roberts Vanags.

"Carnival Youth vienmēr sildījuši mazo Anniku, un nu man ir lieliska iespēja pieredzēt lielāko skatuvi ar sev mīļajiem karnivāļiem! Esmu pārsteigtlielā sajūsmā un gatavībā. Būs skaisti!” savu prieku pauž Annika. Koncertā māksliniece piedāvās gan savas oriģinālkompozīcijas, gan dziesmas, kas viņu ir iedvesmojušas radīšanas procesā. Klausītāji var gaidīt intīmu muzikālo pieredzi.

Biļetes uz koncertu pieejamas visās Biļešu servisa kasēs un internetā - https://bit.ly/CY-Palladium

Ieeja “Palladium” koncertzālē no plkst. 19.00, Annika kāps uz skatuves plkst. 20.10, savukārt Carnival Youth - plkst. 21.00.

 

Grupa nupat atgriezusies no Dienvidkorejas un Japānas tūres, kā ietvaros starp vairākiem koncertiem uzstājās arī Seulā notiekošajā mūzikas industrijas festivālā Zandari, kuru apmeklē industrijas pārstāvji no visas pasaules un leģendārajā Tokijas koncertvietā Ruby Room, kur uzstājušies tādas grupas un mākslinieki kā Belle & Sebastian, Kikagaku Moyo un Basement Jaxx.

Carnival Youth mūzika ir aizraujošu melodiju, gaišas enerģijas un sapņainu skaņu sajaukums. Grupas pirmais albums No Clouds Allowed tika izdots 2014. gada 20. oktobrī un tajā iekļautas tādas dziesmas kā Never Have Enough, Brown Eyes and All the Rest un Akmentiņi. Šis albums grupai atvēra vārtus gan uz pašmāju, gan ārzemju fanu sirdīm. Kopš No Clouds Allowed grupa izdevusi 3 oriģinālmūzikas albumus - Propeller, Vienā vilcienā un Good Luck. 2020. gadā uzsāktā latviešu kino mūzikas koncertprogramma Naivais ku-kū rezultējās vairāk nekā 100 koncertos visā Latvijā un grupas piektajā albumā - Naivais ku-kū.

Carnival Youth ir Emīls Kaupers, Edgars Kaupers, Roberts Vanags un Kristiāns Kosītis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja