Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Aicina pieteikties Latvijas Metālmūzikas gada balvai

Līdz nākamā gada 15.janvārim Latvijas smagās mūzikas grupas un izdevēji var iesniegt pieteikumus Latvijas Metālmūzikas gada balvai, informēja pasākuma rīkotājs Valdis Bērzvads.

Viņš atzīmēja, ka Latvijas Metālmūzikas gada balvas piešķirs par veikumu trīs gadu laikā, suminot labākos 2020., 2021. un 2022. gada ierakstus un māksliniekus.

Bērzvads atgādināja, ka iepriekšējo reizi mūziķi un izdevēji bija aicināti iesniegt vērtēšanai smagās mūzikas ierakstus 2020. gada nogalē. Tomēr, lai arī veikums tolaik tika apkopots, publisku pasākumu pagaidu aizlieguma ieviešanas dēļ balvu pasniegšana nenotika.

"Šīs nedienas turpinājās arī nākamajā ziemas sezonā, tālab 2021. gada ierakstu apkopošana nemaz netika uzsākta. Pasākumu norise pamazām atgriezusies ierastajā gultnē, laiks atgriezties arī Latvijas Metālmūzikas gada balvai," uzsvēra balvas organizators.

Tā kā pieteikumi par 2020. gadu jau savulaik tika iesūtīti, Latvijas Metālmūzikas gada balvas organizatori aicina Latvijas smagās mūzikas grupas un izdevējus iesniegt 2021. un 2022. gadā tapušus ierakstus albuma vai minialbuma formātā.

Pieteikumi tiks gaidīti līdz 2023. gada 15. janvārim. Pieteikumā jānorāda saite uz interneta vietni vai straumēšanas servisu, kur pieejama ieraksta digitālā versija, kā arī obligāti jānorāda ieraksta izdošanas gads. Pieteikšanās Latvijas Metālmūzikas gada balvai ir bez maksas.

Uzvarētājus noteiks žūrija un interneta balsojums. Šajā reizē žūrija par katru vērtējamo gadu atlasīs piecus labākos ierakstus, kurus izvirzīt interneta balsojumam.

Interneta balsošanas sākums tiks izziņots 23. janvārī, bet pati balvu pasniegšanas ceremonija notiks 10. februārī klubā Melnā piektdiena.

Latvijas Metālmūzikas gada balvas pasniegšana šogad notiks divpadsmito reizi. Tās iniciatori ir apvienības Zobens un lemess un mūzikas kluba Melnā piektdiena pārstāvji, kas ar metālmūzikas pasākumu organizēšanu nodarbojas kopš 1996. gada.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Līdzināties, mierā!

Kur viņi paliek? Lauzu galvu katru reizi, kad dzirdu uztrauktas balsis, kas atkārto vēl un vēlreiz: trūkst cilvēku

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja