Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Depeche Mode koncerts Rīgā šogad nenotiks

Koncertaģentūra "FBI" informē: britu grupas "Depeche Mode" brīvdabas koncerts Rīgā tomēr šogad nenotiks.

Koncertaģentūras pārstāvis Kristaps Kārkliņš atgādina, ka "Skonto" stadionā 25.maijā paredzētais grupas koncerts tika atcelts grupas līdera Deiva Gahana slimības dēļ. "lai arī tika veltītas visas pūles, lai astoņās valstīs, tostarp Latvijā, maijā paredzētos stadionu koncertus pārplānotu, grupas pārstāvji, neraugoties uz šo koncertu iespaidīgajiem pārdošanas rādītājiem, ir spiesti pieņemt lēmumu koncertus atcelt, jo to norisi nepieļauj "Depeche Mode" piesātinātais koncertu grafiks," pauž K.Kārkliņš.

Biļešu īpašnieki biļetes varēs nodot atpakaļ kasēs un saņemt naudu, sākot no 15.jūnija. Biļetes var nodot Rīgas Kongresu namā (K.Valdemāra ielā 5); Daugavpilī, "Reklammarket" kasē (t/c "Solo", Rīgas ielā 9); Liepājā, t/n "Kurzeme" (Lielā ielā 13); Jelgavā, "Reklamarket" kasē (t/c "Vivo centrs", Katoļu ielā 18); Valmierā, pilsētas galerijā "Valleta" (Rīgas ielā 4).

Lai atvieglotu biļešu nodošanu Kongresu nama kasē, "FBI" pārstāvis iesaka jau laikus aizpildīt pieteikuma veidlapu, kas atrodama "Biļešu servisa" mājaslapā - www.bilesuserviss.lv. Tā būs jānodod kasē kopā ar iegādātajām biļetēm.

Pircējiem, kas biļetes iegādājās internetā (tajā skaitā PDF biļetes), ārzemju viesiem un visiem, kas nevar ierasties augstākminētajās biļešu uzpirkšanas vietās, nauda par biļetēm tiks atdota pārskaitījuma veidā, aizpildot pieteikuma veidlapu (arī tā atrodama www.bilesuserviss.lv). Aizpildīto veidlapu var sūtīt elektroniski uz [email protected] vai pa pastu: SIA "Biļešu serviss", Dzirnavu ielā 60-4, Rīga, LV 1050, sūtījumam pievienojot iegādātās biļetes.

"Biļešu serviss" atdod naudu par tām biļetēm, kas iegādātas "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās vai internetā - www.bilesuserviss.lv. Jautājumu vai neskaidrību gadījumā zvaniet pa "Biļešu servisa" informatīvo tālruni - 67105220 vai rakstiet uz elektroniskā pasta adresi - [email protected].

K.Kārkliņš norāda, ka biļešu uzpirkšana turpināsies līdz pat šā gada 15.septembrim, tāpēc biļešu īpašnieki tiek aicināti neveidot rindas pirmajās biļešu uzpirkšanas dienās un nesteigties ar biļešu ātru atdošanu.

Koncertaģentūra "FBI" un "Depeche Mode" atvainojas visiem biļešu īpašniekiem par sagādātajām neērtībām, kas radās 25.maijā Rīgā nenotikušā koncerta dēļ, un izsaka faniem pateicību par atbalstu un sapratni šādā situācijā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Par balvām

Jaunās Latvijas mūzikas nozares balvas Gamma izsludināšana tikai bagātina vietējo mūzikas apriti, līdz ar gadu desmitiem seno Zelta mikrofonu turpmāk apbalvojot mūziķus par sasniegumiem viena gada ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja