Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Festivāla Positivus mākslinieku sarakstu papildina Underworld

Britu elektronikas zvaigznes Underworld, kuri šogad svin 25 gadu jubileju, papildina Positivus festivāla programmu, pievienojoties jau izziņotajai šī brīža karstākajai britu rokgrupai The 1975 un Austrālijas grupai Cut Copy. Positivus festivāls jau trīspadsmito reizi šovasar notiks 26. un 27. jūlijā Salacgrīvas Zvejnieku parkā.

Positivus piedāvā arī iegādāties biļetes par īpašu cenu, ievadot kodu SEEUNDERWORLD festivāla mājaslapā vai Biļešu servisa mājaslapā. Akcija spēkā vienu dienu - 1. februārī.

Positivus rīkotāji uzsver, ka "Underworld ir patiesi unikāla grupa - savā darbības laikā Velsas elektroniķi ir uzstājušies kā galvenie mākslinieki gan pasaules lielākajos mūzikas festivālos, gan underground tehno klubos un noliktavās, komponējot teātru uzvedumu skaņojumus, kā arī veidojot radošus projektus mākslas galerijās, pamestās apavu darbnīcās un Japāņu lielveikalos." 

Grupas viennozīmīgā zvaigžņu stunda pienāca 1996. gadā, kad viņu mūžzaļā himna Born Slippy (Nuxx) kļuva par 90. gadu paaudzes skaņu celiņu, kad tā tika iekļauta kulta filmā Trainspotting. Veiksmīgais singls atklāja grupas daiļradi plašākai auditorijai, katapultējot mūziķus zvaigžņu statusā.  

Underworld ir pārdevuši miljoniem albumu, uzstājušies neskaitāmos izpārdotos koncertos, veidojuši kompozīcijas Amerikas Kinoakadēmijas balvu ieguvušu režisoru projektiem, veidojuši radošus projektus mākslas galerijās, kā arī nodrošinājuši Londonas 2012. gada Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijas skaņu celiņu. 

Pēc grupas Grammy balvai nominētā 2016. gada albuma Barbara Barbara, we face a shining future iznākšanas, Underworld uzstājās uz Coachella, Glastonbury, Summer Sonic un citu starptautisku festivālu galvenajām skatuvēm. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lielās cerības

Ik gadu mēs gaidām brīnumu – kādas Latvijā tapušas filmas iekļaušanu oficiālajā Kannu kinofestivāla skatē. Jo kaut kad taču tam ir jānotiek, par spīti visam!

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja