Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Grupa Neon Saturdays publicē jaunu singlu Man nav bail

Viena no jaunajām Latvijas mūzikas grupām Neon Saturdays šodien 4. septembrī nodod klausītājiem savu otro singlu Man nav bail latviešu valodā, informēja grupas pārstāvji.

Jaunā dziesma ir stāsts par ilgstošu neskaidrību un neziņu romantiskās attiecībās.

“Ir pārsteidzoši, ka par spīti komunikācijas instrumentiem un iespējām, kuras piedāvā mūsdienu tehnoloģijas, daļa no mums ir zaudējuši prasmi skaidri un tieši paust savas domas un emocijas, neatkarīgi no tā, kur tas tiek darīts – klātienē vai attālināti. Man nav bail ir skaļš apliecinājums otram cilvēkam, aicinājums uzticēties, ļauties emociju spektram un ietekmēm, kas iet roku rokā ar kopā-būšanu,” skaidro dziesmas autors, basģitārists Mārtiņš Rudzītis.

Grupa ir pasniegusi šo vēstījumu pērnā gadsimta astoņdesmito gadu sentimentālāko roka un popa balāžu manierē, vienlaikus panākot nosacīti modernu, spēcīgu skanējumu.

Singls Man nav bail no šodienas ir pieejams Spotify, Apple Music un citās lielākajās straumēšanas platformās. To var noklausīties arī video straumēšanas vietnē Youtube.

Par godu singla iznākšanai šo piektdien 6. septembrī, Latvijas 1. Rokkafejnīcā, Rīgā paredzēts grupas koncerts.

Rokgrupa Neon Saturdays dibināta 2012. gadā. Šobrīd tajā darbojas Andris Ēvelis (vokāls), Edvīns Rakickis (ģitāra) un Mārtiņš Rudzītis (basģitāra). Grupas pastāvēšanas laikā ir iznākuši divi albumi un vairāki singli, kuri iekļuvuši lielāko vietējo radiostaciju topos. 2018. gada albums Freaks In The Ocean guva vietējo kritiķu atbalstu un nonāca radio ēterā arī ārpus Latvijas un Baltijas.

Vēl pagājušajā maijā grupa nāca klajā ar savu pirmo dziesmu latviešu valodā. Singla Tik skaļi veidošanā iesaistījās arī populārais pašmāju reperis Reiks.

Koncerttūrēs Neon Saturdays vairākkārt apceļojusi Baltijas valstis un Lielbritāniju, kur 2015. gadā grupa, kā vieni no pirmajiem Latvijas pārstāvjiem, spēlēja prestižajā Eiropas jauno mūziķu festivālā The Great Escape. 2016. gadā, Siguldas festivāla Sunset Festival ietvaros Neon Saturdays iesildīja festivāla galvenos māksliniekus – angļu rokgrupu James, savukārt 2018. gada vasarā grupa iesildīja pasaulslaveno ASV dziedātāju LP (Laura Pergolizzi).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja