Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Kas jāzina Eda Šīrana koncerta apmeklētājam

Koncerta organizatori aicina doties uz Eda Šīrana koncertu Lucavsalā laicīgi, jo nokļūšana norises vietā un personificēto ieejas biļešu pārbaude var aizņemt papildus laiku, informē koncerta pārstāvji.

Pasākums ilgs gandrīz 8 stundas, visu pasākuma norises laiku darbosies arī Helio zona, kurā būs iespēja uzlādēt viedtālruņus, atpūtināt mazākos koncerta apmeklētājus, kā arī vinnēt vērtīgas balvas un iesildīties koncertam.​ 
 

Vakara norises laika plāns:

16:00 Ieeja

18:45 Zāra Larsone

19:45 Džeimss Bejs

21:00 Eds Šīrans 
 

Norises vieta

Norises vietā būs pieejamas divas ēdināšanas zonas un vairākas dzērienu tirdzniecības vietas. Labierīcības būs izvietotas abās teritorijas malās. Tāpat norises vietā būs iespēja iegādāties oficiālos Ed Sheeran suvenīrus. Koncerta rīkotāji aicina apmeklētājus ratiņkrēslos doties uz koncertu pa ieeju, kas atrodas tuvāk Salu tiltam. Aicinām cienīt citus koncerta apmeklētājus un smēķēt tam paredzētajās zonās. Koncerta teritorijā dežurēs Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests, Valsts un Rīgas Pašvaldības policija.
 

Biļetes

Pirmo reizi Baltijā koncerta biļetes ir personificētas, kas nozīmē, ka uz biļetes ir norādīts pircēja vārds un uzvārds. SIA Biļešu serviss brīdina un aicina ievērot sekojošo:

- nepublicēt biļeti internetā un nepārsūtīt to nezināmiem adresātiem;

- nepirkt biļeti no rokas, jo tās joprojām pieejamas brīvā tirdzniecībā;

- ņemot vērā, ka pasākumu apmeklēs vairāki desmiti tūkstoši cilvēku, internets var būt lēns. Saglabā biļetes savā telefonā vai izdrukā tās, lai nekavētu rindu pie ieejas;

- pārliecinies, vai uz biļetes norādītais vārds un uzvārds atbilst personu apliecinošajam dokumentam (par tādu tiks uzskatīts jebkurš dokuments, kur ir tava fotogrāfija);

- ņem vērā, ka nepieciešamības gadījumā var nākties uzrādīt arī pirkumu apliecinošu dokumentu (bankas maksājuma uzdevumu vai izrakstu par veikto maksājumu). 

- ja a konstatē nepieciešamību veikt izmaiņas biļetes informācijā, sazinies ar SIA Biļešu Serviss, rakstot uz e-pasta adresi [email protected] līdz 8.jūlijam.


A zonas biļešu īpašniekiem pie ieejas tiks uzliktas speciālas aproces,  kas dos iespēju iekļūt A zonā. A zonas ieejas atradīsies skatuves abās pusēs.  

 Koncerta biļetes, uzrādot personu apliecinošu dokumentu, būs iespēja iegādāties arī pie ieejas. 

Ieiet koncerta teritorijā būs iespējams tikai ar biļeti, kura veiksmīgi noskenēta. Katru biļeti iespējams noskenēt tikai vienu reizi. Jebkurš mēģinājums ieiet koncerta teritorijā atkārtoti ar jau noskenētu biļeti būs neveiksmīgs, neatkarīgi no tā, kas ir biļetes īpašnieks. Koncerta rīkotājam nav jāpaskaidro otrreizēja svītru koda nolasīšanas mēģinājuma sekas. Katram koncerta apmeklētājam, kas vecāks par 5 gadiem, ir jābūt atsevišķai ieejas biļetei. 

Satiksme un autostāvvietas

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka no trešdienas, 10. jūlija, līdz 13. jūlijam tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Lucavsalā. 

Ceturtdien, 11.jūlijā, no plkst.8 līdz 13.jūlija plkst.8 tiks slēgta satiksme Lucavsalas ielā. 11.jūlijā arī no plkst.20 līdz 24 tiks aizliegts apstāties un stāvēt Zaķusalas krastmalā, posmā no Salu tilta līdz Televīzijas tornim, Lucavsalas ielas abās pusēs, Laivu ielas abās pusēs, kā arī Mūkusalas ielas rotācijas aplī.

Aizliegums būs spēkā arī Merķeļa ielā, posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz Inženieru ielai, Pulkveža Brieža ielā - 60 m garā posmā no trolejbusu galapunkta virzienā uz Hanzas ielu -, kā arī Ganību dambī, posmā no ēkas Nr.3 līdz Pētersalas ielai. Šādi ierobežojumi ieviesti saistībā ar papildu norīkoto sabiedrisko transportu.

Savukārt 12.jūlijā no plkst.7 līdz 24 būs aizliegts apstāties un stāvēt Mūkusalas ielā, posmā no Akmeņu ielas līdz Bauskas ielai, brauktuves paplašinājumā pie ēkas Nr.8 un sadalošajā joslā no Akmeņu ielas līdz dzelzceļa tiltam.

Arī degvielas uzpildes stacijā Neste Mūkusalas rotācijas aplī tiks aizliegts stāvēt automašīnām. Turpretim pie veikala Senukai pircējiem transportlīdzekļus būs atļauts turēt vienu stundu.

Rīgas domes pārstāve Ilze Dimanta brīdina , ka automašīnas, kas būs atstātas vietās, kur tas ir aizliegts, piespiedu kārtā ar auto evakuatora palīdzību tiks pārvietotas uz tuvāko iespējamo stāvēšanai atļauto vietu.

Zaķusalas krastmalā, posmā no Salu tilta līdz Televīzijas tornim, 12.jūlijā no plkst.8 līdz 24 satiksme tiks slēgta pilnībā. Piektdienas vakarā no plkst.22 līdz 24 satiksme tiks slēgta arī Mūkusalas ielā, posmā no Akmeņu ielas līdz Bauskas ielai.

Ierobežojumi neattieksies uz operatīvo transportu, transportlīdzekļiem ar pasākuma organizētāja atļaujām, kā arī iedzīvotājiem un uzņēmumiem, kuri atrodas ielu slēgtajos posmos.

Piektdien,12.jūlijā, no plkst.8 līdz 24 tiks aizliegta arī kuģošanas līdzekļu tauvošanās un enkurošanās Mazajā Daugavā, un no plkst.15 līdz 24 tiks slēgta kuģošanas līdzekļu satiksme Mazajā Daugavā.

pievienota informācija par satiksmes ierobežojumiem

Top komentāri

trusis nejaukais
t
viss kas jaazina ir ka uz sho pasaajumu doties nav veerts.
Krējums Saldais
K
Personificētas biļetes? Tas jau ir tas pats, kas sunīš, atvainojiet cilvēku čipošana. Totāls personīgā privātuma pārkāpums. Ja es nevaru tikt uz to tusiņu, man ko, brālim, māsai vai draugam to biļeti jāpārdod ar notāra starpniecību?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Muzejs Rīgas Jūgendstila centrs svin 15 gadu jubileju

Aprīlī muzejs Rīgas Jūgendstila centrs svin piecpadsmit gadu jubileju. Tā darbības laikā izveidots plašs un daudzveidīgs krājums, pulcēts liels apmeklētāju skaits un veidotas neskaitāmas i...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja