Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Kokera koncerta organizatori nav izpildījuši savas saistības

Šodien, 30.septembrī, plānotais Džo Kokera koncerts atcelts. Kompānijas City People projektu koordinators Kirils Busigins atzina, ka kompānija nav izpildījusi visus līguma nosacījumus ar starpnieku kompāniju Viva Art Music, ar kuru City People sadarbojusies pirmo reizi. Iepriekšējo Džo Kokera koncertu tā rīkoja bez šī starpnieka palīdzības.

«Viss, kas ierakstīts līgumā, netika perfekti izpildīts. Tas nenozīmēja, ka mēs nespētu turpināt strādāt. Reakcija varbūt bija tik stingra krīzes dēļ,» pieļāva K.Busigins, neprecizējot, ko tieši kompānija nebija izpildījusi.

Viņš neizpauda, cik biļešu bija pārdotas, taču pieļāva, ka skaits esot līdzvērtīgs tam, ko pārdeva uz 2007.gada koncertu.

Jau ziņots, ka koncertu aģentūra City People paziņojusi - Džo Kokera koncerts atcelts, «pamatojoties uz aģentūras Viva Art Music paziņojumu par daļēji līgumsaistību neizpildīšanu».

Pieteikumi biļešu atdošanai tiek pieņemti, sākot ar 2010.gada 1.oktobri, bet naudu par nodotajām biļetēm  varēs saņemt, sākot ar 7.oktobri. Koncertu aģentūra City People atvainojas par sagādātajām neērtībām.

SIA Biļešu serviss Diena uzzināja, ka pieteikuma veidlapas biļešu nodošanai iespējams aizpildīt Kongresu nama kasē, vai arī elektroniski Biļešu servisa mājas lapā, nosūtot uz adresi info@bilesuserviss. lv .

Lai arī Džo Kokera koncerts ceturtdien Arēnā Rīga ir atcelts, Radio SWH visu dienu skanēs leģendārā mākslinieka dziesmas, informē Radio SWH.

Pirms desmit gadiem dziedātājs viesojās Radio SWH un sniedza plašu un sirsnīgu interviju. Šā raidījuma ar Dziesmu par dzīvi ierakstu šovakar varēs dzirdēt plkst. 18.10.

(papildināts ziņas sākums)


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja