Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Liepājā sākas festivāls "Baltic Beach Party"

Dejas un roks pludmalē

"Nekad vēl neesmu bijis Baltic Beach Party (BBP), un man ir grūti to salīdzināt ar citiem Latvijā notiekošiem festivāliem," atklāts ir Gustavo. Vienu reizi viņš mēģinājis tur nokļūt, bet vētras dēļ tomēr devies prom. Piektdienas, 24.jūlija, vakarā Gustavo kopā ar savu nemainīgo komandu R-Viss un DJ Monstru kāps uz festivāla lielās skatuves, lai nospēlētu pusstundu garu programmu. Nekādu īpašu pārsteigumu gan nebūšot.

Par īpaši pārsteidzošu nevar nodēvēt arī visu BBP festivāla programmu — vismaz muzikālajā ziņā. Ja savādāk — vēriens ir grandiozs. Mūzika tiks atskaņota uz septiņām skatuvēm, festivāla viesi varēs gan veldzēt dvēseli rokmūzikas ritmos, gan izdejoties deju teltī. Un, protams, klausīties festivāla galvenos māksliniekus uz lielās skatuves, hedlaineru statusā šogad ir zviedru rokgrupa Mando Diao, ritmiskie Safri Duo, Latvijā labi pazīstamie Mumiy Troll, deju mūzikas pārstāvji September, Guru Josh un Keita Raiena, Lietuvas elektroroka pārstāvji Happyendess, igauņu roka meitenes Vanilla Ninja un, protams, nu jau BBP veterānu godā nonākušie vācieši, kaverversiju meistari Audiosmog. Tos, kas atceras saldos astoņdesmitos, — īpašs veltījums — klasiķi Laid Back, gan jau skanēs arī viņu superhits Sunshine Raggae — saules cienītājiem tieši laikā.

Šāgada BBP liels uzsvars likts uz vietējo mākslinieku piedalīšanos, kuri ieņems visas skatuves. Bez minētajiem ārzemju viesiem lielo skatuvi ieskandinās arī vietējie, visiem labi pazīstamie Tumsa, Labvēlīgais tips, Otra puse, Ivo Fomins un Linga. Piektdienas vakarā pārsteigums būs teātra cienītājiem — uz lielās skatuves kopā ar Dzelzs vilku uzstāsies Dailes teātra aktrise Ilze Ķuzule, bet uz Beachrock.lv skatuves — viņas kolēģe Ilona Balode kopā ar grupu Suņa stunda. Rokmūzikas teltī uzstāsies arī Laime pilnīga, Willow Farm, Triānas parks, S.P.B., The Hobos un citi latviešu mūziķi. Savukārt jautrākā ballīte, šķiet, gaidāma BBP Kultūras namā — tur pamīšus par mūziku rūpēsies duets Karakums, DJ Fredis, uzstāsies Viktors Lapčenoks, kā arī DJ Ufo kopā ar meitu un citi, atsaucot atmiņā videodiskotēku laikus vēl pagājušajā tūkstošgadē. Dejošanai paredzētas arī Dnight Arena un Red Bull teltis, taču, kā liecina iepriekš festivālu apmeklējušo pieredze, krietna trakulīgu deju deva sagaidāma jebkur — gan pludmalē, gan telšu pilsētiņā.

Festivāla laikā sagaidāmas arī dažādas aktivitātes, pamanāmākie noteikti būs avioakrobātikas paraugdemonstrējumi virs jūras. Turpat pludmalē varēs piedalīties dažādās sporta spēlēs.

BBP organizatori brīdina — festivāla aproces vēlams iegādāties tikai tā teritorijā!

FESTIVĀLS

Baltic Beach Party Liepājā

24. un 25.jūlijā

Biļetes Biļešu paradīzes kasēs Ls 10—25

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

.

Viss par festivālu - www.beachparty.lv

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja