Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

LTV sākusi visu Eirovīzijas dalībvalstu dziesmu videoklipu rotāciju

LTV1 un LTV7 ēterā sākusies visu Eirovīzijas starptautiskā dziesmu konkursa dalībnieku dziesmu videoklipu rotācija, informē LTV sabiedrisko attiecību speciāliste Ieviņa Ancena. Pagaidām vēl nav pieejams Krievijas klips dziesmai "Mamo", jo tas tiks izplatīts vēlāk: šobrīd skatāma šīs dziesmas videoversija no nacionālās atlases fināla.  

Savukārt no 22. aprīļa noskatīšanās formātā visi videoklipi būs pieejami arī Eirovīzijas oficiālajā mājas lapā - www.eirovizija.lv, kur jau šobrīd atrodama arī aktuālākā informācija par Intaru Busuli, viņa dziesmu "Probka", pavadošo grupu un gatavošanos konkursam. Eirovīzijas mājas lapā tiks publicētas arī jaunākās un precīzākās ziņas no Maskavas.  

Pašam Latvijas nacionālās atlases uzvarētājam Intaram Busulim šis ir karsts darba laiks. Paralēli intensīvajiem mēģinājumiem un citām aktivitātēm otrdien, 21. aprīlī, plkst. 16:50 viņš viesosies arī LTV7 raidījuma SeMS tiešraidē. Savukārt uz Maskavu Intars kopā ar LTV delegāciju dosies 3. maijā. Busuļa skatuves priekšnesumu veido režisors Viktors Runtulis. Tiek domāts par nelielu, bet interesantu horeogrāfiju, specefektiem un labu sadarbību ar Maskavas kolēģiem gaismu un projekciju ziņā. Bet grupas tērpi šobrīd top Vācijā.  

Kā jau ziņots, Eirovīzijas konkursa starptautiskais fināls Maskavā notiks no 12. līdz 16. maijam. Latvijas nacionālās atlases uzvarētājs Intars Busulis ar dziesmu "Sastrēgums" uzstāsies otrajā pusfinālā 14. maijā.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja