Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Miris "Boyzone" vokālists Stīvens Geitlijs

Vakar Maljorka savā brīvdienu mājā atrasts miris leģendārās "puišu grupas" dalībnieks, īru dziedātājs Stīvens Geitlijs (33).

Geitlijs kopā ar savu draugu Endrjū bija ieradies Spānijas salā Maljorkā, lai pāris nedēļas atpūstos. "Stīvs pirms gulētiešanas devās uz bāru iedzert pāris glāzītes, pārnāca mājās, aizmiga un vairs nepamodās," stāstīja Endrjū.

Pirmdien atvadīties no drauga uz Maljorku lido pārējie četri grupas Boyzone dalībnieki – Ronans Kītings, Keits Dafijs, Šeins Linčs un Mikijs Grēms. Īpaši šokēts par sava "mazā brāļa, vistuvākā drauga" nāvi ir Kītings, kurš pārtrauca jauna klipa filmēšanu Čikāgā, lai steidzami dotos uz salu: "Es nevaru parunāt, es visu laiku raudu, tā ir traģēdija, es viņu tik ļoti mīlēju," izdevumam News of the World komentējis R.Kītings.

Pirms desmit gadiem Stīvens izraisīja teju apvērsumu pasaules popmūzikā, atklāti paziņodams, ka ir gejs. 2006.gada martā civilā ceremonijā viņš salaulājās ar savu partneri Endrjū Koulsu.

Geitlijs atklāja sevī arī aktiera talantus un uzstājās Londonas Vestendā izrādē-mūziklā Jāzeps un krāsainais burvju mētelis (Joseph in and The Amazing Technicolor Dreamcoat), debitēja ITV šovā Dejas uz ledus (Dancing on Ice). Draugi un tuvākie cilvēki apgalvo, ka Stīvenam bijusi ļoti laba veselība un arī ar dzīvībai bīstamām apreibinošām vielām viņš nav aizrāvies.

Kopš 2000.gada 17 Boyzone hiti ir nokļuvuši britu TOP-5 listē. Pēc grupas izjukšanas 2007.gadā notika triumfāls "atgriešanās turnejas" Better pirmais koncerts, taču vēlāk sekoja neveiksmju sērija un uzstāšanās pustukšās zālēs. Tad arī Boyzone nolēma, ka ar grupu ir cauri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja