Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Muskuļi latviešu mūzikas popularizēšanai

Gadā trīskāršojušies nacionālās ierakstu kompānijas Skani latviešu klasiskās mūzikas albumu digitālie klausījumi

Top komentāri

Kad nav smadzenes,
K
tad var ar muskuļiem izlīdzēties. Īpaši, ja popularizēšana klozetā notiek, jo arī PRECE klozeta saturam ATBILSTOŠA. Bet skatoties patiesībai acīs, šajā gadsimtā MŪZIKAS vairs nav vispār, jo mūzika no Dieva nāk, bet Dievs KLUSĒ. Ir palicis vairs tikai troksnis, pirdieni un kaukšana.
asre
a
Mēs (LV kultūrministrijas ierēdņi un citi siles ķepaiņi) paši par nodokļu maksātāju naudu mēģinam iestāstīt ārzemniekiem, ko mēs (sk. augstāk) uzskatām, ka ir labs. Stulbie ārzemnieki ierauga leiblu SKANI, pasmīn un neizvēlas, Katastrofa sākas tad, kad tie diemžēl publiski atzīmē, ka ierakstu muzikālā kvalitāte ir nevisai augsta un vairāk nekad. Ierakstus ārzemju laba līmeņa ierakstu kompānijām orķestra mūzikas jomā(Nelsonu neskaitot) regulāri izrādās veic tikai Liepājas Simfoniskais orķestris, strādājot Toccata Classics leiblam, pie tam tikai pašu britu diriģentu vadībā.Kaut kur epizodiski ir redzēta Simfonieta.Tas arī viss, pārējie orķestri paši sevi izdod un tāpat kā Šēfers ir amatieri, kas izklaidējais par nodokļu maksātāju naudu. Bēdīgi.
ķepainimmm
ķ
Liekas, ka komentārs bija domāts par orķestra mūziku only, jo tā var saprast no teksta. Bet vienā ziņā asre kļūdās: Tokatas katalogā redzu veselus divus latviešu diriģentus Šnē un Kupču. Šnē liekas tas ir pārizdots sens ieraksts vēl ko Filharmonijas kamerorķestra laikiem, Kupčs ar Liepājas orķestri diezgan svaigs, pagājušā gada sākums. Man nezināms somu komponists Bruks, Simfonija Daugavpils!? Incanti. Pārējie ieraksti ar Liepājas orķestri gan visi ar angļu diriģentiem, angļu mūzika. Starp citu toccata manuprāt pieder Naxos, tāds varen elitārais pasākums, bet masīvi reklamēts gan tiek, un visur caur Naxos direct , taisni jābrīnās, jo Naxos nu galīiiiigi neizceļas ar elitārismu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja