Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Mūziķis Rick Feds izdod otro singlu no gaidāmā albuma Future Human

Mūziķis Rick Feds nāk klajā ar otro singlu Crickets, kas tapis sadarbībā ar dziedātāju Annemaria, informēja mūziķa pārstāvji.

Dziesma iekļaujas gan popmūzikas, gan elektroniskās mūzikas stilistikā, sevī ietverot arī akustisko instrumentu skanējumu. Tā vēsta par mākslinieka meklējumu pēc sava radītāja un dziļākas izpratnes par dzīves nozīmi.

Latviešu mūziķis Rick Feds ikreiz pārsteidz klausītājus ar jaundarbiem un tehnoloģiskajiem novatorismiem.  Mūzikas producents un izpildītājs ir atzīts kā viens no Topfinger-drumming pārstāvjiem pasaulē. Viņš ir pirmais latviešu izcelsmes izpildītājs, kurš pārstāv sešas lielākās mūzikas instrumentu ražotājkompānijas. Ilgstoša pieredze akadēmiskajā un džeza mūzikā apveltījusi mākslinieku ar iemaņām, kas elektroniskās bītu mūzikas izpildījumu paceļ jaunā līmenī – neatkarīgi no laika un telpas.

Martā mūziķim bija paredzēta jau otrā ASV koncerttūre, kura Covid-19 dēļ tika atcelta dienu pirms izlidošanas. Tas devis laiku jaundarbu radīšanai un dažādām digitālām sadarbības iespējām ar pasaulē spēcīgākajiem mūzikas producentiem. Šo sadarbību stilistiski krāšņo rezultātu varēs novērtēt rudenī, kad gaidāms pirmais mūziķa albums Future Human.

Dziesmu Crickets var noklausīties visās mūzikas digitālajās straumēšanas platformās, kā arī 26. augustā klātienē – Rick Feds uzstāsies kultūrbārā Balodis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Liepājas teātrī top iestudējums Ziloņa dziesma

Liepājas teātrī režisora Dmitrija Petrenko vadībā notiek darbs pie kanādiešu dramaturga Nikolā Bijona lugas Ziloņa dziesma iestudējuma, kuram režisors devis žanrisko apzīmējumu – skarbas spēlītes ...

VIDEO: Grupa Tumsa laiž klajā dziesmu Nemiera kaijas

Grupa Tumsa laiž klajā dziesmu Nemiera kaijas no rudenī gaidāmā studijas albuma, kas tās raibajā vēsturē būs jau septītais. Kompozīcijas autori ir grupas dibinātājs, kopš 1991. gada arī nemainīgs t...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja