Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Otra puse punktu pieliek pilī

Šopavasar Otra puse, kas tiek dēvēta par Latvijas romantiskāko grupu, izdeva albumu Nakts vai Rīts un devās Latvijas koncertturnejā. Šodien tā noslēgsies Ēdoles pilī. To piedāvājis Kaspars Viškins — viens no pils īpašniekiem, kurš finansiāli atbalstījis arī albuma iznākšanu. "Mums ideja tik ļoti iepatikās, ka teicām — jā!" stāsta grupas solists Normunds Pauniņš. Viņš cer, ka nokļūšana apmēram 180 kilometru attālajā pilī neradīs problēmas. Turklāt pils īpašnieki parkā atvēlējuši vietu telšu celšanai, tā ka gluži nakts melnumā atpakaļceļā nebūs jādodas. "Ļoti ceru, ka fani atradīs iespēju atbraukt uz Ēdoli un tikt no turienes prom!" saka N.Pauniņš.

Paredzēts, ka koncerts notiks pils iekšpagalmā: grupa koncertēs uz pagalma vidū speciāli uzbūvētas apaļas skatuves, bet klausītāji varēs stāvēt kā amfiteātrī zem pils arkādēm un terasēs.

Grupa cītīgi strādājusi pie sestdienas koncerta programmas. Mēģinājumi notika Aigara Grāvera studijā, tur vecajā sastāvā — kopā ar mūziķiem Aigaru Grāveru un Aigaru Krēslu, kuri grupas pirmsākumos vienu brīdi spēlēja grupā Otra Puse, — izmēģināta dziesma Vēstules — skaņdarbs, kas, satiekot Normundu, droši vien ieskanas ausīs ne vienam vien grupas fanam. "Domāju, ka skanēs kā oriģinālā!" ir pārliecināts dziedātājs.

Šajā pašā sastāvā tiks izpildītas vēl divas kompozīcijas no grupas pirmsākumiem — Balāde par trim saucieniem un Pēc lietus — dziesmas, kas pilnīgi noteikti dēvējamas par grupas popularitātes trim vaļiem.

Normunds sola, ka koncertā pilnīgi noteikti skanēs visas dziesmas no grupas jaunākā albuma. Programmā iekļauti arī deviņdesmito gadu vidū tapuši skaņdarbi.

Koncertā piedalīsies arī īpašie viesi: grupas back vokāliste Ineta Rudzīte ar savu programmu — franču šansoniem —, dīdžejs Garlic, kurš publiku izklaidēs starplaikos, un dziedātājs Normunds Rutulis, kura projekts N"works spēlēs ballē pēc koncerta.

Koncerta laikā tiks filmēts videoklips dziesmai Dievs dod — grupas jaunākajam singlam. Klipā tiks iekļauti gan koncertā, gan arī vēlāk pils telpās — gaiteņos, istabās un tornī — safilmētais.

Vai Normunds un viņa kolēģi nebaidās no pils spoka — Zaļās dāmas? "Baidāmies, bet tajā pašā laikā ļoti ceram viņu satikt! Ja nu pēkšņi paveicas?" mūziķis smejas.

Koncerts

Grupas Otra puse turnejas Nakts vai Rīts

noslēguma koncerts Ēdoles pilī 29.VIII plkst.22.

Biļetes — Biļešu paradīzes kasēs un koncerta norises vietā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skandāli un brīnumi

16. maijā, kad iznāks šis KDi numurs, 77. Kannu kinofestivāls jau būs atklāts un uz Festivāla pils Limjēru zāles skatuves jau būs kāpusi festivāla goda viešņa amerikāņu aktrise Merila Strīpa

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja