Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Pieejamas papildu biļetes uz Eda Šīrana koncertu

Kopš pagājušās nedēļas nogales Biļešu serviss tīklā vairs nav pieejamas biļetes uz Eda Šīrana koncertu, kas 12. jūlijā notiks Rīgā, Lucavsalā. Ņemot vērā lielo pieprasījumu, pasākuma organizatoriem izdevās vienoties ar mākslinieka menedžmentu par ierobežota skaita papildu biļešu nonākšanu pārdošanā, informē koncerta pārstāvji.

No ceturtdienas, 16. maija, www.bilesuserviss.lv būs nopērkamas 1 000 biļešu A zonā (vistuvāk skatuvei) un 3 000 biļešu B zonā (mazliet tālāk no skatuves). To cena attiecīgi 79 un 69 eiro.​

Vienlaikus vēršam uzmanību uz Eda Šīrana un Džastina Bībera jaunāko kopdarbu I Don’t Care, kas klajā nāca 10. maijā un vienā mirklī uztraucies pasaules topu virsotnēs. Kā zināms, šī nebūt nav pirmā popmūziķa Bībera un dziesminieka Šīrana sadarbība. 2016. gadā par ASV gada hitu kļuva Džastina izpildītā Love Yourself, kuras sacerēšanā piedalījās Eds. Tāpat Šīrans piedalījās Bībera un Major Laser kompozīcijas Cold Water tapšanā. 

Kopumā Edam Šīranam un Džastinam Bīberam ir 77 dziesmas, kas iekļuvušas britu topa četrdesmitniekā un līdz ar I Don’t Care panākumiem pievienosies jau 78.

Eds Šīrans ir viens no visu laiku veiksmīgākajiem populārās mūzikas pārstāvjiem, kura albumu un jo īpaši koncertu pārdošanas rādītāji pārspēj vienu rekordu pēc otra. Perfect, Shape of You, Thinking Out Loud, Photograph, Happier, The A Team, Dive, Castle on the Hill, Don't, Galway Girl un citi viņa hiti kļuvuši par iemīļotiem jau miljoniem klausītāju. Dziesminieka aktuālā albuma ÷ Divide turnejas koncertus kopumā apmeklējuši jau vairāk nekā 4 miljoni skatītāju. Tāpēc bez pārspīlējuma var apgalvot, ka patlaban Šīrans ir numur viens mākslinieks pasaules mūzikas industrijā. 

Jāuzsver, ka 12. jūlijā Lucavsalā koncerta jēdziens tiks paplašināts līdz īsta festivāla robežām, jo vēl pirms Eda Šīrana uzstāsies talantīgais britu dziesminieks Džeimss Bejs (Hold Back the River, Let It Go, Scars, If You Ever Want To Be In Love, Best Fake Smile) un zviedru popsensācija Zāra Larsone (Symphony, Lush Life, Uncover, Never Forget You, Ain't My Fault, I Would Like, So Good, This One's for You, Ruin My Life). Iespējams, ka viņiem pievienosies vēl kāds mūziķis vai grupa, taču tas kļūs zināms tuvāk koncerta dienai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja