Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Pirmajos Ziemassvētkos tiešsaistē notiks koncerts Tā skan satikšanās

Īpašu tiešsaistes Ziemassvētku koncertu Tā skan satikšanās šogad klausītājiem visā Latvijā dāvina mobilo sakaru operators Tele2.

Koncertā 25. decembrī plkst. 19.00. Latvijas Radio 1. studijā uzstāsies Ieva Kerēvica, Ralfs Eilands, Kaspars Zemītis un Beate Zviedre.

Mūziķi ir sagatavojuši īpašu programmu, kas ļaus klausītājiem sajust patiesas Ziemassvētku emocijas, kas uzlabos noskaņojumu gada tumšākajā laikā.

"25.decembrī, Ziemassvētkos mēs tiksimies mūzikā un svētku noskaņā. Koncertā izskanēs gan pavisam nesen tapuši skaņdarbi un oriģinālkompozīcijas, gan Ziemassvētku klasika jaunās skaņās un interpretācijās. Tās ir mūziķiem mīļas un tuvas melodijas, kas aktuālas un svarīgas tieši šobrīd. Un varam teikt – jā, tieši tā skan mūsu satikšanās Ziemassvētkos," atzīst koncerta producents Māris Briežkalns.

Kā norāda Tele2, šogad svētki būs klusāki nekā citkārt – svinības notiks šaurā lokā, izpaliks balles un kolektīvu svinības. Apstākļi ir jauni, taču mūsu sirdis turpina vēlēties to pašu, ko vienmēr – klātbūtni. Kopības sajūta ir svētku stūrakmens. Tieši to koncerta rīkotāji vēlas sniegt klausītājiem. Ne velti šim Ziemassvētku koncertam dots nosaukums Tā skan satikšanās. Klausītāji tiksies mūzikā, neskaitāmos mājokļos visā Latvijā, tuvu un tālu.

"Ar izpratni par apstākļiem, kad satikšanās ir apgrūtināta un Ziemassvētku koncertu apmeklējumi klātienē nav iespējami, vēlamies ienest mazliet gaišuma un prieka, dāvājot ikvienam svētku un kopā būšanas sajūtu! Tāpēc 25. decembra vakarā aicinām uz Latvijā iemīļotu mūziķu Ziemassvētku koncertu - Tā skan satikšanās. Tā būs lieliska iespēja izbaudīt skaistu svētku koncertu savā mājvietā," saka Tele2 valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs.

Koncerts būs pieejams Tele2 sociālo tīklu Facebook un YouTube profilos, kā arī Tele2 mājaslapā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja