Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Prāta vētra prezentē jaunu video

Pirmdien, 9. jūlijā, grupa Prāta vētra sociālajā tīkla Facebook prezentē jauno videoklipu otrajam singlam Ko tu vēl domā? un tā anglisko versiju Don’t You Get It no albuma Vēl viena klusā daba/Another Still Life.Kā informēja grupas menedžere Guna Zučika, tiek izsludināts arī starptautisks konkurss - grupas oficiālajā Facebook lapā (www.

facebook.com/PrataVetra) izvietota īpaši tam paredzēta aplikācija. Lai piedalītos konkursā, ir jāpievienojas grupas sekotājiem, jādalās ar jaunā videoklipa vienu no versijām un jāaizpilda pieteikšanās anketa. Konkurss ilgs no 9. jūlija plkst. 9.01 līdz 19. jūlija plkst. 15.59 pēc Latvijas laika.Konkursā Latvijas iedzīvotāji var laimēt divas biļetes uz Prāta vētras koncerttūres Vēl viena klusā daba noslēguma koncertu Rīgā, Skonto stadionā 17. augustā, tikšanos ar grupu pirms koncerta (meet&greet) un dāvanu komplektu ar grupas suvenīriem. Savukārt vienam uzvarētājam no Amerikas Savienotajām Valstīm, vienam no Krievijas un diviem no citām pasaules valstīm tiks segti arī ceļa izdevumi, viesnīca un sarīkota ekskursija pa Rīgu. Kā vēstīts iepriekš, Prāta vētras koncerttūre Vēl viena klusā daba norisināsies 28. jūlijā Jelgavā, 3. augustā Ventspilī, 5. augustā Saldū, 10. augustā Valmierā, 12. augustā Preiļos un 17. augustā Rīgā, Skonto stadionā. Koncertos kā īpašie viesi jeb iesildītāji uzstāsies latviešu emocionāli intelektuālā poproka grupa The Sound Poets. Grupas solists Jānis Aišpurs atzīst: "Būt par iesildošo grupu Prāta vētras koncerttūrē ir milzīgs, patiess prieks un arī izaicinājums. Ļoti patīkams izaicinājums."Biļetes uz Prāta vētras tūres koncertiem pieejamas mājas lapā www.ekase.lv, tirdzniecības centrā Spice un koncertu norises pilsētu kultūras centros.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skandāli un brīnumi

16. maijā, kad iznāks šis KDi numurs, 77. Kannu kinofestivāls jau būs atklāts un uz Festivāla pils Limjēru zāles skatuves jau būs kāpusi festivāla goda viešņa amerikāņu aktrise Merila Strīpa

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja