Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Rīgā koncertēs katalāņu grupa Fills de la Flama

Svētdien, 14. augustā, plkst. 19.00 Rātslaukumā un pirmdien, 15. augustā, plkst. 12.00 Līvu laukumā ar īpašu perkusiju priekšnesumu uzstāsies grupa Fills de la Flama. Grupas pirmsākumi meklējami 2007. gadā Barselonas piepilsētā Hospitalet de Llobregat, un tās mērķis ir izplatīt katalāņu kultūru.

Fills de la Flama darbības mērķis ir parādīt, ka perkusijas ir efektīva izglītības un socializācijas metode uz tālāko jauniešu līdzdalību. Grupa ir vairāku konkursu laureāti, tostarp iegūta pirmā vieta prestižajā Contest Percussion Barcelona.

Programmas Erasmus+ ietvaros grupa Fills de la Flama Latvijā viesosies jau trešo reizi, lai kopā ar jauniešiem no biedrības Dēms ar dažādu aktivitāšu, sesiju un nodarbību starpniecību diskutētu par tēmām, kas saistītas ar vienlīdzību, iekļaušanu un jauniešu līdzdalību. Savu tūri Latvijā grupa uzsāka 10. augustā ar viesošanos Stāmerienā. Priekšnesumus varēs vērot arī Valmierā, Gulbenē, Lizumā, kā arī Rīgā 14. un 15. augustā.

Šī būs jau trešā grupas Fills de la Flama viesošanās Latvijā - sadarbībā arī biedrību Dēms 2016. un 2018. gadā Latvijā un 2019. gadā Spānijā jau aizvadīti veiksmīgi un radoši zināšanu apmaiņas projekti.

Pasākums ir daļa no Rīgas drosmes un prieka vasaras kultūras programmas un tiek īstenots ar Rīgas pašvaldības finansējumu. Plašāk ar kultūras pasākumiem var iepazīties tīmekļvietnē https://vasara.riga.lv/ un Facebook lapā Rīgā notiek.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Hanzas peronā top dejas izrāde Pāru terapija

Hanzas peronā 5. un 6. aprīlī pirmizrādi piedzīvos dejas izrāde Pāru terapija, kuru veido horeogrāfe Liene Grava, dramaturgs Artūrs Dīcis, mākslinieks Reinis Suhanovs, mūzikas autors Reinis Sējān...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja