Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Rīgā koncertēs mūzikas leģenda Eltons Džons

Šī gada 3. novembrī Arēnā Rīga koncertu sniegs seškārtējais prestižās Grammy balvas ieguvējs, leģenda un pianists Eltons Džons (Elton John), par to portālu Diena.lv informēja koncerta organizētāji, koncertaģentūra FBI. Sers Eltons Džons ir veiksmīgākais dziesmu autors un izpildītājs pasaulē, kas var lepoties ar karjeras laikā pārdotiem vairāk nekā 250 miljoniem ierakstu.

Unikālās balss īpašnieks E. Džons Latvijā koncertēs kopā ar grupu. Viņa kontā ir vairāk nekā 50 hitu, tostarp Your Song, Rocket Man, Crocodile Rock, Daniel, Goodbye Yellow Brick Road, Candle In The Wind, Don't Let the Sun Go Down On Me, Sorry Seems to be the Hardest Word, The Bitch Is Back, I Guess That's Why The Call the Blues, I'm Still Standing, Nikita, Blue Eyes, Sacrifice, Circle of Life, I Want Love. Koncertā Rīgā klātesošie dzirdēs daudzus no tiem. Mūziķis sadarbojies ar daudzām mūzikas zvaigznēm, tostarp Džonu Lenonu, Džordžu Maiklu, Stīviju Vonderu, Ēriku Kleptonu, bet 52. Grammy balvu pasniegšanas ceremonijā E. Džons sēdās pie klavierēm kopā ar jauno mūzikas fenomenu Lady Gaga.Viņa jaunākais albums The Union iznāca 2010. gadā un tas ierakstīts kopā ar amerikāņu dziesmu autoru un izpildītāju Leonu Raselu (Leon Russel), tādejādi pāršķirot jaunu lapaspusi E. Džoma karjerā. “_The Union ir absolūts Eltona triumfs!” par albumu jūsmo britu laikraksts The Guardian._ “Divi roka giganti, kas kopā radījuši patiesi izcilu darbu,” atzīmē respektablais žurnāls Rolling Stone, ierindojot The Union 2010. gada labāko albumu trijniekā.Biļetes uz Eltona Džona koncertu varēs nopirkt no 16. augusta plkst. 10 Biļešu servisa kasēs visā Latvijā un interneta lapā www.bilesuserviss.lv.Pirmajām 1000 stāvbiļetēm būs īpaša cena - 20 lati, pēc tam stāvbiļete maksās 25 latus. Sēdvietu cenas būs 25, 30, 35 un 50 lati.No ceturtdienas, 11. augusta plkst. 10 _Biļešu servisa _kasēs visā Latvijā, kā arī interneta veikalā www.bilesuserviss.lv tiks sākta biļešu iepriekšpārdošana FBI koncertu kluba biedriem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pa Latviju turpina kursēt Ziedoņa vilciens

Vilciena sastāvs, kura vagonu logus iepriekšējā gadā rotāja ziedoši ķirši, šogad ieguvis zaļumu un aicina ceļot pa Latviju, turpinot projektu Ieraugi, Sajūti, Noķer Ziedoni. Elektrovilcien...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja