Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Rīgas Gospelkoris aicina uz Lieldienu noskaņu koncertu He’s Alive

1. aprīlī, plkst. 18 Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas Lielajā zālē Rīgas Gospelkoris priecēs savus klausītājus ar Lieldienu noskaņās veidotu koncertu He’s Alive, informēja kora pārstāve Dace Maslovska.  Programmā būs iespējams dzirdēt black gospel kompozīcijas angļu un latviešu valodā, tāpat klausītāji atpazīs arī populāras klasiskās mūzikas tēmas.

Kora skanējumu papildinās instrumentālisti Norberts Skraucis (bass), Miķelis Vīte (bungas) un Dmitrijs Karpovs (taustiņi).

Rīgas Gospelkora dziedātāji regulāri iesaistās dažādās sabiedriski nozīmīgās aktivitātēs, un arī šis Lieldienu koncerts tiek veltīts labam mērķim. Ieeja koncertā būs par ziedojumiem, un savāktie līdzekļi tiks dāvināti kora draugiem – biedrībai Alisbetas sirds, lai atbalstītu viņu darbu – palīdzētu vecākiem, kuri piedzīvojuši bērna zaudējumu.

Jānis Maslovskis, Rīgas Gospelkora vadītājs, stāsta: "Mēs korī esam kā liela ģimene un zinām, ka varam paļauties viens uz otru dažādās situācijās, tāpat arī zinām, ka kopā spējam paveikt daudz labas lietas. Tieši tāpēc šoreiz gribam ne tikai priecēt klausītājus, bet arī praktiski palīdzēt kādam, kam tas nepieciešams."

Rīgas Gospelkoris aktīvi koncertē Latvijā, kā arī ceļo ārpus valsts robežām (tūres Vācijā, Norvēģijā, Kiprā, ASV). Kora izdotais DVD Silver & Gold ticis nominēts Latvijas Mūzikas ierakstu Gada Balvai kategorijā Labākais koncertieraksta video 2011. Kopā ar Amerikas un Lielbritānijas gospelmūzikas zvaigznēm Rīgas Gospelkoris organizē gospelmūzikas festivālu Sing Gospel, Latvia!, kas pērn jau trešo reizi veiksmīgi norisinājās Rīgā. Tāpat koris sadarbojies ar daudziem pašmāju mūziķiem, piemēram, Anmary, Jāni Stībeli, Arni Medni, Denisu Paškeviču, apvienību Z-kalns un citiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja