Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Rudenī Latvijā uzstāsies vokālais ansamblis Voces8

10. oktobrī Rīgas Domā koncertu sniegs pazīstamais vokālais ansamblis Voces8 no Lielbritānijas, informēja festivāla rīkotāji.

8. Starptautiskajā Rīgas A Cappella festivālā šogad paredzēts ansambļa Voces8 koncerts Rīgas Domā, kurā tiks piedāvāta plaša programma no renesanses polifonijas līdz mūsdienu mūzikai un populāru skaņdarbu aranžējumiem.

Ansamblis Voces8 ar savu nevainojamo skanējumu iemantojis plašu klausītāju atzinību un regulāri uzstājas prestižākajās koncertzālēs. Voces8 ir iedvesmas, apbrīnas un izcilības paraugs mūsdienu mūzikā. Grupa par saviem galvenajiem muzikālajiem mērķiem uzskata spēju iedvesmot citus un dalīties ar cilvēkiem dziedāšanas priekā. Voces8 dalībnieki ir vieni no redzamākajiem vokālās mūzikas izglītības vēstnešiem un īstenotājiem, kuru meistarklases, semināri un dažādas muzikālās pilnveidošanas iniciatīvas katru gadu sasniedz lielu auditoriju visā pasaulē.

Voces8 savā darbībā iemieso Anglijas senās kordziedāšanas tradīcijas un meklē jaunus ceļus vokālās mūzikas attīstībai nākotnē. Grupas ieraksti un tiešraides regulāri dzirdami dažādās pasaules televīzijās un radiostacijās. Ansamblis darbojas ierakstu kompānijas Decca Classics paspārnē un ir izdevis vairākus albumus, iegūstot augstas pozīcijas pasaules klasiskās mūzikas ierakstu topos. 2020. gadā vokālais ansamblis Voces8 atzīmē savu 15 gadu jubileju ar jauniem ierakstiem un daudziem koncertiem visā pasaulē.

8. Starptautiskais Rīgas A Cappella festivāls 2020. gadā norisināsies no 10. līdz 18. oktobrim. Tā mērķis ir veicināt izcilību un augstus sasniegumus mūzikā. Rīgas A Cappella festivāls veido jaunu vokālās mūzikas kustības identitāti Latvijā, parādot a cappella dziedāšanas tradīciju kā modernu un mūsdienīgu mākslas veidu. 2020. gadā festivāls savā programmā piedāvās vairākus starptautiski atzītu mākslinieku koncertus un meistarklases, īpaši veidotos mūzikas projektos iepazīstinās ar spilgtiem vokālās mūzikas izpildītājiem, ansambļiem un koriem.

Pirmās biļetes uz Voces8 koncertu Rīgas Domā būs pieejams ar 30% atlaidi Biļešu servisa kasēs un internetā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lielās cerības

Ik gadu mēs gaidām brīnumu – kādas Latvijā tapušas filmas iekļaušanu oficiālajā Kannu kinofestivāla skatē. Jo kaut kad taču tam ir jānotiek, par spīti visam!

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja