Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

"Sapņu Fabrikā" uzstāsies franču popmūzikas projekts "Air"

5.oktobrī "Sapņu Fabrikā" Close Up Tour ietvaros uzstāsies AIR - viens no pēdējās desmitgades slavenākajiem Francijas modernās kultūras zīmoliem. AIR Close Up Tour veltīta jaunākajam grupas studijas albumam - "Pocket Symphony".

Franču projekts AIR - Nicolas Godin un Jean-Benoit Dunckel sinerģija pie apvāršņa parādījās 1997.gadā, izdodot debijas mini-albumu "Premiers Symptomes". Šogad AIR debijas albums "Moon Safari" pieredzējis apjomīgu jaunu izdevumu komplektā ar DVD, videoklipiem, jaunatklātām un remiksētām versijām. Par elegantas popmūzikas piemēriem kļuvušas kompozīcijas "Kelly Whatch the Stars", "Sexy Boy" un sirdi kausējošā "All I Need".

AIR ierakstījuši arī pilnu skaņu celiņu Sofijas Kopolas agrīnajai filmai "The Virgin Suicides", savukārt Sofijas jaunākajā filmā - renesanses kičā "Marie Antoinette" abi francūži izpelnījušies arī epizodiskas lomas. Ārpus ierastās mūzikas albumu formas tapis arī AIR kopdarbs ar itāļu rakstnieku Alesandro Bariko (Alessandro Barrico) - Latvijā par bestselleri kļuvušā romāna Zīds (Seta) autoru - "City Reading" jeb "Tre Storie Western", kurā mūzika savienojas ar paša autora lasīto prozu.

2006.gadā AIR radīja arī Serža Ginsbūra un viņa mūzas Džeinas Birkinas meitas Šarlotes Ginsbūras albumu "5:55", sadarbojoties ar britu dziesminiekiem Nīlu Henonu no Divine Comedy un Džārvisu Kokeru no Pulp.


Biļešu iepriekšpārdošana uz koncertu visās "Biļešu Serviss", "Reklamarket" kasēs un "Statoil" un "META-KAFE" Kronvalda bulvārī 2b.

Biļešu cenas:

20Ls - stāvvietās

30-40Ls - VIP zonā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja