Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Sestais mūzikas festivāls Bauska Taste izziņo pirmos māksliniekus

Vasaras vērienīgākais notikums Bauskā – mūzikas festivāls Bauska Taste 2024 – izziņo pirmos māksliniekus un uzsāk biļešu tirdzniecību uz 9. un 10. augustā gaidāmo festivālu, jau sesto reizi aicinot piedzīvot krāšņu satikšanos gleznainajā Bauskas Pilskalna parkā. Šogad uz Pils un Parka skatuvēm kāps klasiskās mūzikas huligāni Dagamba, leģendārais mūziķis Ivo Fomins, reperis Fiņķis un 2000. gadu populārās mūzikas nostalģija Detlef, informēja festivāla rīkotāji.

Festivāla Bauska Taste aizsākumi meklējami 2017. gadā. Pulcējot apmeklētājus gan no Bauskas novada, gan tālākām pilsētām, festivāls jau no tā pirmsākumiem ir plaši apmeklēts un piecu gadu laikā tam ir izveidojušās savas tradīcijas. Apmeklētājiem ir iespēja baudīt aktuālu populārās mūzikas programmu, saposties vietējo ražotāju darinājumos dizaina tirdziņā Tasterāde, piedzīvot elpu aizraujošus notikumus un nesteidzīgas atpūtas mirkļus. Savukārt pēc piedzīvojumiem bagātas dienas atgūt spēkus telšu pilsētiņā, savu guļvietu iekārtojot mītiem apvītajā Ķirbaksalā. Apmešanās telšu pilsētiņā ir iekļauta biļetes cenā. Festivāla teritorijā ik gadu tiek veidota arī bērnu zona jaunākajiem vasarniekiem, lai Bauska Taste kļūtu par patīkamu pirmo festivāla pieredzi visai ģimenei. Tā kā festivāls ir ģimenes notikums, arī šogad teritorijā ar prieku tiks gaidīti suņi.

Biļetes pieejamas visās Biļešu paradīzes kasēs un tiešsaistē: https://ej.uz/BauskaTASTE2024

Norises aktualitātēm un jaunumiem var sekot līdzi festivāla Facebook lapā https://www.facebook.com/BauskaTASTE un sociālās platformas Instagram profilā https://www.instagram.com/bauskatastefestival/, kā arī mājaslapā: https://bauskataste.lv/.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja